Samsung Galaxy S3 gebruikers melden haarscheurtjes in toestel

Er is nogal wat gaande op verschillende fora. Gebruikers van de Samsung Galaxy S3 maken namelijk melding van haarscheurtjes in hun toestel. De fijne scheurtjes schijnen spontaan te verschijnen.

De metaal-ogende rand van de Samsung Galaxy S3 lijkt de boosdoener te zijn wat betreft deze haarscheurtjes. Deze scheurtjes zijn enorm klein en bijna niet zichtbaar als je er niet op let. Ook zouden ze zonder duidelijke reden opeens verschijnen. Ook aan de onderkant van de Samsung Galaxy S3 zouden bij sommige gebruikers haarscheurtjes ontstaan zijn. Wat ons direct te binnen schiet is het bericht over mogelijke productieproblemen van de blauwe Galaxy S3 en de vertraging daarvan. Zouden deze scheurtjes daar ook iets mee te maken hebben en is dit het gevolg van een productiefout? Samsung heeft in het topic van Tweakers al gereageerd op de gebruiker die als eerste melding maakte van dit probleem. Hij kan zijn toestel ter reparatie opsturen.

Galaxy S3 - haarscheurtje zijkantGalaxy S3 - haarscheurtje

Ook is er nog een ander probleem opgedoken: ‘loslatende lijm’. Althans, zo wordt het genoemd. Het lijkt er in die gevallen op dat de coating loslaat en dat de behuizing aangetast wordt. Hier is verder nog niet op gereageerd en het lijkt tot nu toe eerder een incident dan een grootschalig probleem.

Galaxy S3 - loslatende lijmDe Samsung Galaxy S3 lijkt dus geplaagd te worden door wat foutjes in de behuizing en het is op dit moment niet te zeggen hoe groot het probleem precies is en hoeveel gebruikers hier last van hebben. Het is dus even wachten op de officiële reactie van Samsung. Op het forum wordt trouwens ook hardop meegedacht over een mogelijke oorzaak en een van de gebruikers denkt dat het misschien door beschermhoesjes of covers komt. Hij stelt dat (vooral in het begin) een telefoon érg strak in een dergelijk hoesje zit en dat dat mogelijk stress op kan leveren voor het materiaal van de telefoon met scheurtjes tot gevolg. Maar goed, tot nu toe is er niets officieel bekend en is alles pure speculatie.

Tot slot nog een tip van ons waar je rekening mee kunt houden als je wil bekijken of jouw Galaxy S3 iets mankeert: élke Galaxy S3 heeft in de hoeken op de ‘metalen’ rand ook een soort scheurtjes zitten. Dit zijn echter niet de scheurtjes die wij bedoelen in dit bericht. Deze ‘scheurtjes’ in de rand zijn naden als gevolg van het productieproces en zijn volkomen normaal! Overigens staat Samsung er ook om bekend dat ze goede service leveren bij dit soort zaken dus getroffen gebruikers hoeven niet bang te zijn dat ze met een beschadigd toestel blijven zitten.

Bekijk hier de aanbiedingen van de razend populaire Samsung Galaxy S3!

 

Bron: Gathering of Tweakers


Tags: , ,