• Vergelijk direct:
> > > Pixel XL 128GB

Google Pixel XL 128GB

Nieuw!
Geen foto

Google Pixel XL 128GB

Momenteel geen acties beschikbaar. Kies een andere telefoon

   
  • 5.5" beeldscherm (14 cm)
  • 12.3 megapixel camera
  • 128 GB geheugen
Met abonnement €82,08€82,08 per maand /

Google Pixel XL 128GB review

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Google Pixel XL 128GB.


Introductie

De Google Pixel XL 128GB is een smartphone met een gewicht van 168 gram en is 155 x 76 x 9 millimeter groot. Deze smartphone draait op het Android 7.1 platform en beschikt over een 2.2 GHz Quad-core processor (2x2.15 GHz Kryo & 2x1.6 GHz Kryo. Chipset: Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821. GPU: Adreno 530. ). Je mobiele telefoon stelt je in staat om altijd bereikbaar te zijn, helaas zijn de stand-by tijd en de minuten die je kunt bellen voordat je het toestel weer moet opladen nog onbekend bij ons. Wel is bekend dat de Google Pixel XL 128GB beschikt over een Lithium-Ion batterij met een capaciteit van 3450 mAh. Naast bellen beschikt dit gsm toestel ondermeer over de volgende functies: een MP3-speler, internet, e-mail en een 12.3 megapixel camera. Hierover lees je meer in de onderstaande paragrafen.

Internet en Multimedia

Tegenwoordig is het gebruik van internet op je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Evenals het downloaden van apps, TV kijken en muziek luisteren. Bellen lijkt dan ook steeds meer bijzaak te worden.

Met de Google Pixel XL 128GB heb je de mogelijkheid om te surfen op het internet. Dit toestel is ook geschikt voor supersnel 4G internet. Belangrijk hierbij is de juiste combinatie van de Google Pixel XL 128GB met een abonnement. Met het juiste abonnement surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun mobiele telefoon. Met de Google Pixel XL 128GB is het uiteraard mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Uiteraard kun je op deze Google Pixel XL 128GB smartphone ook allerlei apps installeren, zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en allerlei andere handige apps of leuke spelletjes.

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op de mobiele telefoon wordt gedaan, ook neemt de mobiele telefoon steeds meer de functie in van mediaspeler. Je kunt geen FM radio luisteren op deze telefoon. Met apps is het wel mogelijk om radio te luisteren via het internet. Maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van Wi-Fi, zodat je niet teveel data uit je internetbundel verstookt. Je kunt opgeslagen muziekbestanden op je telefoon beluisteren via de aanwezige mediaplayer. Uiteraard kun je met de mediaplayer van de Google Pixel XL 128GB ook filmpjes afspelen.

Nog snel even wat werk verzetten op je mobiele telefoon? Met de Google Pixel XL 128GB kan dat. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

Het opslaggeheugen van een mobiele telefoon bepaalt hoeveel apps, foto's, filmpjes, muziek en andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de Pixel XL 128GB heeft een grootte van 128 gigabyte.

Camera

Naast de internet en multimedia mogelijkheden kan de Google Pixel XL 128GB ook functioneren als digitale camera. De camera schiet foto's met een maximale resolutie van 4208 x 3120 pixels (12.3 megapixels). Om ook in een donkere omgeving foto's te kunnen maken is deze Google uitgerust met een flitser. Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze gsm. De resolutie van deze beelden is maximaal 3840 x 2160 pixels groot.

Aan de voorzijde van de Google Pixel XL 128GB is nog een tweede camera te vinden van 8 megapixels. Hiermee kun je bijvoorbeeld selfies maken en videobellen.

Bellen en verbindingsmogelijkheden

Per land worden andere frequenties gehanteerd die mobiel bellen mogelijk maken. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, gebruiken we de 900 en 1800 megahertz (MHz) frequentie en om in Noord- en Zuid-Amerika en Azië te kunnen bellen moet je toestel geschikt zijn voor het 850 MHz netwerk. De belfrequenties die door de Google Pixel XL 128GB worden ondersteund zijn: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz. Je kunt 1 simkaart in de Google Pixel XL 128GB plaatsen en is dus niet geschikt voor Dual SIM.

Met de Google Pixel XL 128GB leg je op verschillende manieren contact met de wereld. Natuurlijk is het mogelijk om lekker ouderwets te sms'en. Supersnel internetten met de Google Pixel XL 128GB is mogelijk doordat het toestel ondersteuning biedt voor HSDPA , UMTS en 4G internet. Je kunt ook internetten door verbinding te maken via WiFi, waardoor je bijvoorbeeld thuis, op je werk, in een restaurant of op vakantie kunt internetten zonder dat dit ten koste gaat van je internetbundel. Je maakt dan namelijk gebruik van de vaste internetverbinding van die locatie. Bestanden overzetten van de Google Pixel XL 128GB naar je computer (of andersom) gaat eenvoudig via de aanwezige USB aansluiting. Via bluetooth (versie v4.2 met A2DP) kun je met je Pixel XL 128GB bestanden versturen naar andere mobiele telefoons of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

Bediening en overige functies

Het display van de Google Pixel XL 128GB is 5.5 inch groot en heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Deze telefoon bedien je met een AMOLED touchscreen. Naast de al genoemde functies zijn er nog een aantal basisfuncties beschikbaar op dit toestel: een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas, vliegtuigmodus en games, dus ook aan het vermaak is gedacht. Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Google Pixel XL 128GB.

Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!