• Vergelijk direct:

Google Pixel

Google Pixel voorkantGoogle Pixel achterkant

Google Pixel

4.45 8.9 gebaseerd op 9 reviews8.9 (9 reviews)
    Leverbaar
  • 5" beeldscherm (12.7 cm)
  • 12.3 megapixel camera
  • 32 GB geheugen
Met abonnement €48,50€48,50 per maand / Los €849,-€849,- los

Google Pixel review

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Google Pixel. De goedkoopste Google Pixel aanbiedingen met abonnement vergelijk je op de pagina prijzen. Op dit moment is de Pixel al te bestellen vanaf € 48,50 per maand.

Top 3 acties

  Telefoon Provider Jaar Minuten Internet Kosten  
Google Pixel foto
Google Pixel hollandsnieuwe 2 jr. 1500 min. /  1.5 GB3G Eenmalig:   €238
Per maand: €35
€ 44,92 Bekijk
Info
Google Pixel foto
Google Pixel
hollandsnieuwe 2 jr. 1500 min /  1.5 GB € 44,92

Google Pixel foto
Google Pixel hollandsnieuwe 2 jr. 1000 min. /  1 GB3G Eenmalig:   €726
Per maand: €13
€ 43,25 Bekijk
Info
Google Pixel foto
Google Pixel
hollandsnieuwe 2 jr. 1000 min /  1 GB € 43,25

Google Pixel foto
Google Pixel hollandsnieuwe 2 jr. 2000 min. /  2 GB3G Eenmalig:   €228
Per maand: €37
€ 46,50 Bekijk
Info
Google Pixel foto
Google Pixel
hollandsnieuwe 2 jr. 2000 min /  2 GB € 46,50

Eenmalig: de eenmalige betaling voor de telefoon
Per maand: maandlasten voor de telefoon en het abonnement
Gemiddeld: maandlasten + eenmalig bedrag gedeeld door looptijd
Tik op de grijze knop voor een uitleg van de kosten

Waarom wordt deze melding getoond?
Indien je de telefoon in maandelijkse termijnen betaalt, dan wordt dit tegenwoordig gezien als een vorm van lenen. Hoewel je hiervoor geen rente betaalt en er geen extra kosten aan verbonden zijn, dien je er wel van bewust te zijn dat je een verplichting aangaat voor 12 of 24 maanden. Vandaar dat wij dit logo tonen. Vraag jezelf dan ook goed af of je de maandelijkse lasten aankunt voordat je bestelt.

Alle prijzen


Introductie

De Google Pixel is een smartphone met een gewicht van 143 gram en is 144 x 70 x 9 millimeter groot. Deze smartphone draait op het Android 7.1 platform en beschikt over een 2.2 GHz Quad-core processor (2x2.15 GHz Kryo & 2x1.6 GHz Kryo. Chipset: Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821. GPU: Adreno 530. ). Je mobiele telefoon stelt je in staat om altijd bereikbaar te zijn, helaas zijn de stand-by tijd en de minuten die je kunt bellen voordat je het toestel weer moet opladen nog onbekend bij ons. Wel is bekend dat de Google Pixel beschikt over een Lithium-Ion batterij met een capaciteit van 2770 mAh. Naast bellen beschikt dit gsm toestel ondermeer over de volgende functies: een MP3-speler, internet, e-mail en een 12.3 megapixel camera. Hierover lees je meer in de onderstaande paragrafen.

Internet en Multimedia

Tegenwoordig is het gebruik van internet op je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Evenals het downloaden van apps, TV kijken en muziek luisteren. Bellen lijkt dan ook steeds meer bijzaak te worden.

Met de Google Pixel heb je de mogelijkheid om te surfen op het internet. Dit toestel is ook geschikt voor supersnel 4G internet. Belangrijk hierbij is de juiste combinatie van de Google Pixel met een abonnement. Met het juiste abonnement surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun mobiele telefoon. Met de Google Pixel is het uiteraard mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Uiteraard kun je op deze Google Pixel smartphone ook allerlei apps installeren, zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en allerlei andere handige apps of leuke spelletjes.

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op de mobiele telefoon wordt gedaan, ook neemt de mobiele telefoon steeds meer de functie in van mediaspeler. Je kunt geen FM radio luisteren op deze telefoon. Met apps is het wel mogelijk om radio te luisteren via het internet. Maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van Wi-Fi, zodat je niet teveel data uit je internetbundel verstookt. Je kunt opgeslagen muziekbestanden op je telefoon beluisteren via de aanwezige mediaplayer. Uiteraard kun je met de mediaplayer van de Google Pixel ook filmpjes afspelen.

Nog snel even wat werk verzetten op je mobiele telefoon? Met de Google Pixel kan dat. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

Het opslaggeheugen van een mobiele telefoon bepaalt hoeveel apps, foto's, filmpjes, muziek en andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de Pixel heeft een grootte van 32 gigabyte.

Camera

Naast de internet en multimedia mogelijkheden kan de Google Pixel ook functioneren als digitale camera. De camera schiet foto's met een maximale resolutie van 4208 x 3120 pixels (12.3 megapixels). Om ook in een donkere omgeving foto's te kunnen maken is deze Google uitgerust met een flitser. Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze gsm. De resolutie van deze beelden is maximaal 3840 x 2160 pixels groot.

Aan de voorzijde van de Google Pixel is nog een tweede camera te vinden van 8 megapixels. Hiermee kun je bijvoorbeeld selfies maken en videobellen.

Bellen en verbindingsmogelijkheden

Per land worden andere frequenties gehanteerd die mobiel bellen mogelijk maken. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, gebruiken we de 900 en 1800 megahertz (MHz) frequentie en om in Noord- en Zuid-Amerika en Azië te kunnen bellen moet je toestel geschikt zijn voor het 850 MHz netwerk. De belfrequenties die door de Google Pixel worden ondersteund zijn: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz. Je kunt 1 simkaart in de Google Pixel plaatsen en is dus niet geschikt voor Dual SIM.

Met de Google Pixel leg je op verschillende manieren contact met de wereld. Natuurlijk is het mogelijk om lekker ouderwets te sms'en. Supersnel internetten met de Google Pixel is mogelijk doordat het toestel ondersteuning biedt voor HSDPA , UMTS en 4G internet. Je kunt ook internetten door verbinding te maken via WiFi, waardoor je bijvoorbeeld thuis, op je werk, in een restaurant of op vakantie kunt internetten zonder dat dit ten koste gaat van je internetbundel. Je maakt dan namelijk gebruik van de vaste internetverbinding van die locatie. Bestanden overzetten van de Google Pixel naar je computer (of andersom) gaat eenvoudig via de aanwezige USB aansluiting. Via bluetooth (versie v4.2 met A2DP) kun je met je Pixel bestanden versturen naar andere mobiele telefoons of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

Bediening en overige functies

Het display van de Google Pixel is 5 inch groot en heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Deze telefoon bedien je met een AMOLED touchscreen. Naast de al genoemde functies zijn er nog een aantal basisfuncties beschikbaar op dit toestel: een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas, vliegtuigmodus en games, dus ook aan het vermaak is gedacht. Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Google Pixel.

Waar is de Google Pixel het goedkoopst?

De Google Pixel kopen? Vergelijk dan eenvoudig alle prijzen en aanbiedingen en ontdek waar je deze telefoon goedkoop kunt kopen.

Prijzen met abonnement Prijzen losse telefoon
Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!

Google Pixel met abonnement

VodafonehollandsnieuweTelfortKPNT-Mobile