• Vergelijk direct:
> > > Desire 10 Lifestyle

HTC Desire 10 Lifestyle

Nieuw!
HTC Desire 10 Lifestyle voorkantHTC Desire 10 Lifestyle achterkant

HTC Desire 10 Lifestyle


    Leverbaar
  • 5.5" beeldscherm (14 cm)
  • 13 megapixel camera
  • 32 GB geheugen (+ maximaal 2000 GB externe opslag)
Met abonnement €20,-€20,- per maand / Los €332,-€332,- los

HTC Desire 10 Lifestyle review

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de HTC Desire 10 Lifestyle. De goedkoopste HTC Desire 10 Lifestyle aanbiedingen met abonnement vergelijk je op de pagina prijzen. Op dit moment is de Desire 10 Lifestyle al te bestellen vanaf € 20,- per maand.

Top 3 acties

  Telefoon Provider Jaar Minuten Internet Kosten  
HTC Desire 10 Lifestyle foto
HTC Desire 10 Lifestyle Ben 2 jr. 100 min. + 1 GB3G Eenmalig:   €0
Per maand: €20,50
€ 20,50 Bekijk
Info
HTC Desire 10 Lifestyle foto
HTC Desire 10 Lifestyle
Ben 2 jr. 100 min + 1 GB € 20,50

HTC Desire 10 Lifestyle foto
HTC Desire 10 Lifestyle Ben 2 jr. 300 min. + 1 GB3G Eenmalig:   €0
Per maand: €21,50
€ 21,50 Bekijk
Info
HTC Desire 10 Lifestyle foto
HTC Desire 10 Lifestyle
Ben 2 jr. 300 min + 1 GB € 21,50

HTC Desire 10 Lifestyle foto
HTC Desire 10 Lifestyle Ben 2 jr. 100 min. + 500 MB3G Eenmalig:   €0
Per maand: €20
€ 20,00 Bekijk
Info
HTC Desire 10 Lifestyle foto
HTC Desire 10 Lifestyle
Ben 2 jr. 100 min + 500 MB € 20,00

Eenmalig: de eenmalige betaling voor de telefoon
Per maand: maandlasten voor de telefoon en het abonnement
Gemiddeld: maandlasten + eenmalig bedrag gedeeld door looptijd
Tik op de grijze knop voor een uitleg van de kosten

Waarom wordt deze melding getoond?
Indien je de telefoon in maandelijkse termijnen betaalt, dan wordt dit tegenwoordig gezien als een vorm van lenen. Hoewel je hiervoor geen rente betaalt en er geen extra kosten aan verbonden zijn, dien je er wel van bewust te zijn dat je een verplichting aangaat voor 12 of 24 maanden. Vandaar dat wij dit logo tonen. Vraag jezelf dan ook goed af of je de maandelijkse lasten aankunt voordat je bestelt.

Alle prijzen


Introductie

De HTC Desire 10 Lifestyle is een smartphone met een gewicht van 155 gram en is 157 x 77 x 8 millimeter groot. Deze smartphone draait op het Android 6.0 platform en beschikt over een 1.6 GHz Quad-core processor (Chipset: Qualcomm Snapdragon 400). Je mobiele telefoon stelt je in staat om altijd bereikbaar te zijn, helaas zijn de stand-by tijd en de minuten die je kunt bellen voordat je het toestel weer moet opladen nog onbekend bij ons. Wel is bekend dat de HTC Desire 10 Lifestyle beschikt over een Lithium-Ion batterij met een capaciteit van 2700 mAh. Naast bellen beschikt dit gsm toestel ondermeer over de volgende functies: een MP3-speler, internet, e-mail en een 13 megapixel camera. Hierover lees je meer in de onderstaande paragrafen.

Internet en Multimedia

Tegenwoordig is het gebruik van internet op je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Evenals het downloaden van apps, TV kijken en muziek luisteren. Bellen lijkt dan ook steeds meer bijzaak te worden.

Met de HTC Desire 10 Lifestyle heb je de mogelijkheid om te surfen op het internet. Dit toestel is ook geschikt voor supersnel 4G internet. Belangrijk hierbij is de juiste combinatie van de HTC Desire 10 Lifestyle met een abonnement. Met het juiste abonnement surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun mobiele telefoon. Met de HTC Desire 10 Lifestyle is het uiteraard mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Uiteraard kun je op deze HTC Desire 10 Lifestyle smartphone ook allerlei apps installeren, zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en allerlei andere handige apps of leuke spelletjes.

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op de mobiele telefoon wordt gedaan, ook neemt de mobiele telefoon steeds meer de functie in van mediaspeler. Je kunt geen FM radio luisteren op deze telefoon. Met apps is het wel mogelijk om radio te luisteren via het internet. Maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van Wi-Fi, zodat je niet teveel data uit je internetbundel verstookt. Je kunt opgeslagen muziekbestanden op je telefoon beluisteren via de aanwezige mediaplayer. Uiteraard kun je met de mediaplayer van de HTC Desire 10 Lifestyle ook filmpjes afspelen.

Nog snel even wat werk verzetten op je mobiele telefoon? Met de HTC Desire 10 Lifestyle kan dat. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

Het opslaggeheugen van een mobiele telefoon bepaalt hoeveel apps, foto's, filmpjes, muziek en andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de Desire 10 Lifestyle heeft een grootte van 32 gigabyte. Naast het interne geheugen kun je de opslagruimte uitbreiden door middel van een MicroSD geheugenkaart. Hiermee kun je de opslagruimte uitbreiden met 2000 gigabyte.

Camera

Naast de internet en multimedia mogelijkheden kan de HTC Desire 10 Lifestyle ook functioneren als digitale camera. De camera schiet foto's met een maximale resolutie van 4208 x 3120 pixels (13 megapixels). Om ook in een donkere omgeving foto's te kunnen maken is deze HTC uitgerust met een flitser. Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze gsm. De resolutie van deze beelden is maximaal 1920 x 1080 pixels groot.

Aan de voorzijde van de HTC Desire 10 Lifestyle is nog een tweede camera te vinden van 5 megapixels. Hiermee kun je bijvoorbeeld selfies maken en videobellen.

Dual SIM

De HTC Desire 10 Lifestyle is geschikt voor Dual SIM. Dit houdt in dat je twee simkaarten in deze telefoon kunt plaatsen. Dit is een handige optie voor gebruikers die bijvoorbeeld zowel een privé als een zakelijk telefoon abonnement hebben. Hiermee voorkom je dat je met 2 telefoons op zak rondloopt. Bekijk onze Dual SIM pagina voor meer informatie.

Bellen en verbindingsmogelijkheden

Per land worden andere frequenties gehanteerd die mobiel bellen mogelijk maken. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, gebruiken we de 900 en 1800 megahertz (MHz) frequentie en om in Noord- en Zuid-Amerika en Azië te kunnen bellen moet je toestel geschikt zijn voor het 850 MHz netwerk. De belfrequenties die door de HTC Desire 10 Lifestyle worden ondersteund zijn: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz.

Met de HTC Desire 10 Lifestyle leg je op verschillende manieren contact met de wereld. Natuurlijk is het mogelijk om lekker ouderwets te sms'en. Supersnel internetten met de HTC Desire 10 Lifestyle is mogelijk doordat het toestel ondersteuning biedt voor HSDPA , UMTS en 4G internet. Je kunt ook internetten door verbinding te maken via WiFi, waardoor je bijvoorbeeld thuis, op je werk, in een restaurant of op vakantie kunt internetten zonder dat dit ten koste gaat van je internetbundel. Je maakt dan namelijk gebruik van de vaste internetverbinding van die locatie. Bestanden overzetten van de HTC Desire 10 Lifestyle naar je computer (of andersom) gaat eenvoudig via de aanwezige USB aansluiting. Via bluetooth (versie v4.1 met A2DP) kun je met je Desire 10 Lifestyle bestanden versturen naar andere mobiele telefoons of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

Bediening en overige functies

Het display van de HTC Desire 10 Lifestyle is 5.5 inch groot en heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Deze telefoon bedien je met een IPS LCD touchscreen. Naast de al genoemde functies zijn er nog een aantal basisfuncties beschikbaar op dit toestel: een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas, vliegtuigmodus en games, dus ook aan het vermaak is gedacht. Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de HTC Desire 10 Lifestyle.

Waar is de HTC Desire 10 Lifestyle het goedkoopst?

De HTC Desire 10 Lifestyle kopen? Vergelijk dan eenvoudig alle prijzen en aanbiedingen en ontdek waar je deze telefoon goedkoop kunt kopen.

Prijzen met abonnement Prijzen losse telefoon
Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!

HTC Desire 10 Lifestyle met abonnement

VodafonehollandsnieuweTelfortBenKPN