• Vergelijk direct:

Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite voorkantHuawei P9 Lite achterkant

Huawei P9 Lite

4.6 9.2 gebaseerd op 138 reviews9.2 (138 reviews)
    Leverbaar
  • 5.2" beeldscherm (13.2 cm)
  • 13 megapixel camera
  • 16 GB geheugen (+ maximaal 256 GB externe opslag)
Met abonnement €17,-€17,- per maand / Los €269,-€269,- los
Nr. 8 telefoon van dit moment!
Nr. 2 BUDGET telefoon van dit moment!

Huawei P9 Lite review

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Huawei P9 Lite. De goedkoopste Huawei P9 Lite aanbiedingen met abonnement vergelijk je op de pagina prijzen. Op dit moment is de P9 Lite al te bestellen vanaf € 17,- per maand.

Top 3 acties

  Telefoon Provider Jaar Minuten Internet Kosten  
Huawei P9 Lite foto
Huawei P9 Lite Tele2 2 jr. 100 min. + 8 GB4G Eenmalig:   €0
Per maand: €24
€ 24,00 Bekijk
Info
Huawei P9 Lite foto
Huawei P9 Lite
Tele2 2 jr. 100 min + 8 GB € 24,00

Huawei P9 Lite foto
Huawei P9 Lite hollandsnieuwe 2 jr. 1000 min. /  1 GB3G Eenmalig:   €0
Per maand: €17
€ 17,00 Bekijk
Info
Huawei P9 Lite foto
Huawei P9 Lite
hollandsnieuwe 2 jr. 1000 min /  1 GB € 17,00

Huawei P9 Lite foto
Huawei P9 Lite hollandsnieuwe 2 jr. 1500 min. /  1.5 GB3G Eenmalig:   €0
Per maand: €19
€ 19,00 Bekijk
Info
Huawei P9 Lite foto
Huawei P9 Lite
hollandsnieuwe 2 jr. 1500 min /  1.5 GB € 19,00

Eenmalig: de eenmalige betaling voor de telefoon
Per maand: maandlasten voor de telefoon en het abonnement
Gemiddeld: maandlasten + eenmalig bedrag gedeeld door looptijd
Tik op de grijze knop voor een uitleg van de kosten

Waarom wordt deze melding getoond?
Indien je de telefoon in maandelijkse termijnen betaalt, dan wordt dit tegenwoordig gezien als een vorm van lenen. Hoewel je hiervoor geen rente betaalt en er geen extra kosten aan verbonden zijn, dien je er wel van bewust te zijn dat je een verplichting aangaat voor 12 of 24 maanden. Vandaar dat wij dit logo tonen. Vraag jezelf dan ook goed af of je de maandelijkse lasten aankunt voordat je bestelt.

Alle prijzen


Introductie

De Huawei P9 Lite is een smartphone met een gewicht van 147 gram en is 147 x 73 x 8 millimeter groot. Deze smartphone draait op het Android 6.0 platform en beschikt over een 2.0 GHz Octa-core processor (Processor: HiSilicon Kirin 650). Je mobiele telefoon stelt je in staat om altijd bereikbaar te zijn, helaas zijn de stand-by tijd en de minuten die je kunt bellen voordat je het toestel weer moet opladen nog onbekend bij ons. Wel is bekend dat de Huawei P9 Lite beschikt over een Lithium-Ion batterij met een capaciteit van 3000 mAh. Naast bellen beschikt dit gsm toestel ondermeer over de volgende functies: een FM radio, een MP3-speler, internet, e-mail en een 13 megapixel camera. Hierover lees je meer in de onderstaande paragrafen.

Internet en Multimedia

Tegenwoordig is het gebruik van internet op je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Evenals het downloaden van apps, TV kijken en muziek luisteren. Bellen lijkt dan ook steeds meer bijzaak te worden.

Met de Huawei P9 Lite heb je de mogelijkheid om te surfen op het internet. Dit toestel is ook geschikt voor supersnel 4G internet. Belangrijk hierbij is de juiste combinatie van de Huawei P9 Lite met een abonnement. Met het juiste abonnement surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun mobiele telefoon. Met de Huawei P9 Lite is het uiteraard mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Uiteraard kun je op deze Huawei P9 Lite smartphone ook allerlei apps installeren, zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en allerlei andere handige apps of leuke spelletjes.

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op de mobiele telefoon wordt gedaan, ook neemt de mobiele telefoon steeds meer de functie in van mediaspeler. Zo is het mogelijk om radio (FM) te luisteren op deze telefoon. Met apps is het ook mogelijk om radio te luisteren via internet. Let wel op, want dit kan veel dataverkeer kosten als je dit regelmatig doet en hierbij geen gebruik maakt van Wi-Fi. Je kunt je favoriete muziek ook beluisteren via de aanwezige mediaplayer. Uiteraard kun je met de mediaplayer van de Huawei P9 Lite ook filmpjes afspelen.

Nog snel even wat werk verzetten op je mobiele telefoon? Met de Huawei P9 Lite kan dat. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

Het opslaggeheugen van een mobiele telefoon bepaalt hoeveel apps, foto's, filmpjes, muziek en andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de P9 Lite heeft een grootte van 16 gigabyte. Naast het interne geheugen kun je de opslagruimte uitbreiden door middel van een MicroSD geheugenkaart. Hiermee kun je de opslagruimte uitbreiden met 256 gigabyte.

Camera

Naast de internet en multimedia mogelijkheden kan de Huawei P9 Lite ook functioneren als digitale camera. De camera schiet foto's met een maximale resolutie van 4208 x 3120 pixels (13 megapixels). Om ook in een donkere omgeving foto's te kunnen maken is deze Huawei uitgerust met een flitser. Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze gsm. De resolutie van deze beelden is maximaal 1920 x 1080 pixels groot.

Aan de voorzijde van de Huawei P9 Lite is nog een tweede camera te vinden van 8 megapixels. Hiermee kun je bijvoorbeeld selfies maken en videobellen.

Dual SIM

De Huawei P9 Lite is geschikt voor Dual SIM. Dit houdt in dat je twee simkaarten in deze telefoon kunt plaatsen. Dit is een handige optie voor gebruikers die bijvoorbeeld zowel een privé als een zakelijk telefoon abonnement hebben. Hiermee voorkom je dat je met 2 telefoons op zak rondloopt. Bekijk onze Dual SIM pagina voor meer informatie.

Bellen en verbindingsmogelijkheden

Per land worden andere frequenties gehanteerd die mobiel bellen mogelijk maken. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, gebruiken we de 900 en 1800 megahertz (MHz) frequentie en om in Noord- en Zuid-Amerika en Azië te kunnen bellen moet je toestel geschikt zijn voor het 850 MHz netwerk. De belfrequenties die door de Huawei P9 Lite worden ondersteund zijn: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz.

Met de Huawei P9 Lite leg je op verschillende manieren contact met de wereld. Natuurlijk is het mogelijk om lekker ouderwets te sms'en. Supersnel internetten met de Huawei P9 Lite is mogelijk doordat het toestel ondersteuning biedt voor HSDPA , UMTS en 4G internet. Je kunt ook internetten door verbinding te maken via WiFi, waardoor je bijvoorbeeld thuis, op je werk, in een restaurant of op vakantie kunt internetten zonder dat dit ten koste gaat van je internetbundel. Je maakt dan namelijk gebruik van de vaste internetverbinding van die locatie. Bestanden overzetten van de Huawei P9 Lite naar je computer (of andersom) gaat eenvoudig via de aanwezige USB aansluiting. Via bluetooth (versie v4.1 met A2DP) kun je met je P9 Lite bestanden versturen naar andere mobiele telefoons of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

Bediening en overige functies

Het display van de Huawei P9 Lite is 5.2 inch groot en heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Deze telefoon bedien je met een IPS LCD touchscreen. Naast de al genoemde functies zijn er nog een aantal basisfuncties beschikbaar op dit toestel: een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas, vliegtuigmodus en games, dus ook aan het vermaak is gedacht. Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Huawei P9 Lite.

Waar is de Huawei P9 Lite het goedkoopst?

De Huawei P9 Lite kopen? Vergelijk dan eenvoudig alle prijzen en aanbiedingen en ontdek waar je deze telefoon goedkoop kunt kopen.

Prijzen met abonnement Prijzen losse telefoon
Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!

Huawei P9 Lite met abonnement

VodafoneTele2hollandsnieuweTelfortKPNBenT-Mobile


Huawei P9 Lite nieuws

Foto's van nieuwe Huawei P9 uitgelekt
02-03-2016