• Al 10 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!

Motorola Moto X4

Motorola Moto X4 voorkantMotorola Moto X4 achterkant

Motorola Moto X4

Leverbaar
  • 5.2" beeldscherm (13.2 cm)
  • 12 megapixel camera
  • 32 GB geheugen (+ maximaal 256 GB externe opslag)
Met abonnement €21,-€21,- per maand / Los €349,-€349,- los

Top 3 acties

  Telefoon Provider Jaar Minuten Internet Kosten Gemiddeld*
Motorola Moto X4 foto
Motorola Moto X4 hollandsnieuwe 2 jr. 5000 min. /  5 GB4G Eenmalig:   0,00
Per maand: 26,00
26,00 Bekijk
Info
Motorola Moto X4 foto
Motorola Moto X4
hollandsnieuwe 2 jr. 5000 min /  5 GB 26,00

Motorola Moto X4 foto
Motorola Moto X4 hollandsnieuwe 2 jr. 3000 min. /  3 GB4G Eenmalig:   0,00
Per maand: 24,00
24,00 Bekijk
Info
Motorola Moto X4 foto
Motorola Moto X4
hollandsnieuwe 2 jr. 3000 min /  3 GB 24,00

Motorola Moto X4 foto
Motorola Moto X4 hollandsnieuwe 2 jr. 2000 min. /  2 GB4G Eenmalig:   0,00
Per maand: 23,00
23,00 Bekijk
Info
Motorola Moto X4 foto
Motorola Moto X4
hollandsnieuwe 2 jr. 2000 min /  2 GB 23,00

Eenmalig: de eenmalige betaling voor de telefoon
Per maand: maandlasten voor de telefoon en het abonnement
Gemiddeld: maandlasten + eenmalig bedrag gedeeld door looptijd
Tik op de grijze knop voor een uitleg van de kosten

Alle prijzen

Alle prijzen


Motorola Moto X4 review

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Motorola Moto X4. De goedkoopste Motorola Moto X4 aanbiedingen met abonnement vergelijk je op de pagina prijzen. Op dit moment is de Moto X4 al te bestellen vanaf € 21,- per maand.

Introductie

De Motorola Moto X4 is een smartphone met een gewicht van 163 gram en is 148 x 73 x 8 millimeter groot. Deze smartphone draait op het Android 7.1 platform en beschikt over een 2.2 GHz Octa-core processor (Processor: Qualcomm Snapdragon 630. Grafische processor: Qualcomm Adreno 508.). Je mobiele telefoon stelt je in staat om altijd bereikbaar te zijn, helaas zijn de stand-by tijd en de minuten die je kunt bellen voordat je het toestel weer moet opladen nog onbekend bij ons. Wel is bekend dat de Motorola Moto X4 beschikt over een Lithium-Ion batterij met een capaciteit van 3000 mAh. Naast bellen beschikt dit gsm toestel ondermeer over de volgende functies: een FM radio met RDS, een MP3-speler, internet, e-mail en een 12 megapixel camera. Hierover lees je meer in de onderstaande paragrafen.

Internet en Multimedia

Tegenwoordig is het gebruik van internet op je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Evenals het downloaden van apps, TV kijken en muziek luisteren. Bellen lijkt dan ook steeds meer bijzaak te worden.

Met de Motorola Moto X4 heb je de mogelijkheid om te surfen op het internet. Dit toestel is ook geschikt voor supersnel 4G internet. Belangrijk hierbij is de juiste combinatie van de Motorola Moto X4 met een abonnement. Met het juiste abonnement surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun mobiele telefoon. Met de Motorola Moto X4 is het uiteraard mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Uiteraard kun je op deze Motorola Moto X4 smartphone ook allerlei apps installeren, zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en allerlei andere handige apps of leuke spelletjes.

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op de mobiele telefoon wordt gedaan, ook neemt de mobiele telefoon steeds meer de functie in van mediaspeler. Zo is het mogelijk om radio (FM) te luisteren op deze telefoon, waarbij de radio beschikt over RDS. Met apps is het ook mogelijk om radio te luisteren via internet. Let wel op, want dit kan veel dataverkeer kosten als je dit regelmatig doet en hierbij geen gebruik maakt van Wi-Fi. Je kunt je favoriete muziek ook beluisteren via de aanwezige mediaplayer. Uiteraard kun je met de mediaplayer van de Motorola Moto X4 ook filmpjes afspelen.

Nog snel even wat werk verzetten op je mobiele telefoon? Met de Motorola Moto X4 kan dat. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

Het opslaggeheugen van een mobiele telefoon bepaalt hoeveel apps, foto's, filmpjes, muziek en andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de Moto X4 heeft een grootte van 32 gigabyte. Naast het interne geheugen kun je de opslagruimte uitbreiden door middel van een MicroSD geheugenkaart. Hiermee kun je de opslagruimte uitbreiden met 256 gigabyte.

Camera

Naast de internet en multimedia mogelijkheden kan de Motorola Moto X4 ook functioneren als digitale camera. De camera schiet foto's met een maximale resolutie van 4000 x 3000 pixels (12 megapixels). Om ook in een donkere omgeving foto's te kunnen maken is deze Motorola uitgerust met een flitser. Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze gsm. De resolutie van deze beelden is maximaal 1920 x 1080 pixels groot.

Aan de voorzijde van de Motorola Moto X4 is nog een tweede camera te vinden van 16 megapixels. Hiermee kun je bijvoorbeeld selfies maken en videobellen.

Bellen en verbindingsmogelijkheden

Per land worden andere frequenties gehanteerd die mobiel bellen mogelijk maken. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, gebruiken we de 900 en 1800 megahertz (MHz) frequentie en om in Noord- en Zuid-Amerika en Azië te kunnen bellen moet je toestel geschikt zijn voor het 850 MHz netwerk. De belfrequenties die door de Motorola Moto X4 worden ondersteund zijn: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz. Je kunt 1 simkaart in de Motorola Moto X4 plaatsen en is dus niet geschikt voor Dual SIM.

Met de Motorola Moto X4 leg je op verschillende manieren contact met de wereld. Natuurlijk is het mogelijk om lekker ouderwets te sms'en. Supersnel internetten met de Motorola Moto X4 is mogelijk doordat het toestel ondersteuning biedt voor HSDPA , UMTS en 4G internet. Je kunt ook internetten door verbinding te maken via WiFi, waardoor je bijvoorbeeld thuis, op je werk, in een restaurant of op vakantie kunt internetten zonder dat dit ten koste gaat van je internetbundel. Je maakt dan namelijk gebruik van de vaste internetverbinding van die locatie. Bestanden overzetten van de Motorola Moto X4 naar je computer (of andersom) gaat eenvoudig via de aanwezige USB aansluiting. Via bluetooth (versie v5.0 met A2DP) kun je met je Moto X4 bestanden versturen naar andere mobiele telefoons of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

Bediening en overige functies

Het display van de Motorola Moto X4 is 5.2 inch groot en heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Deze telefoon bedien je met een IPS LCD touchscreen. Naast de al genoemde functies zijn er nog een aantal basisfuncties beschikbaar op dit toestel: een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas, vliegtuigmodus en games, dus ook aan het vermaak is gedacht. Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Motorola Moto X4.

Waar is de Motorola Moto X4 het goedkoopst?

De Motorola Moto X4 kopen? Vergelijk dan eenvoudig alle prijzen en aanbiedingen en ontdek waar je deze telefoon goedkoop kunt kopen.

Prijzen met abonnement Prijzen losse telefoon
Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!

Motorola Moto X4 met abonnement

T-MobileVodafoneKPNhollandsnieuweTelfort