• Al 14 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > Robin Mobile

Robin Mobile

Logo Robin Mobile
  • Echt onbeperkt bellen, internetten en sms'en
  • Maandelijks opzegbaar: geen contract of kleine lettertjes
  • Je maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk

Kenmerken van Robin Mobile

- Onbeperkt bellen, sms'en en internetten.
- Abonnement maandelijks opzegbaar.
- Geen kredietcheck.
- Geen rare kosten buiten je bundel.

Robin Mobile abonnementen

Voor wie echt onbeperkt alles wil is Robin Mobile de perfecte provider. Onbeperkt bellen, onbeperkt sms'en en onbeperkt internetten voor een vaste lage prijs. Je kunt dus niet buiten je bundel gaan, krijgt geen onverwachte hoge kosten en kunt eigenlijk alles doen wat je wilt.

Robin Mobile biedt drie abonnementen: Gewoon Snel (€29,95), Heel Snel (€39,95) en Super Snel (€44,95). Alle drie bieden onbeperkt bellen, sms'en en internetten en het enige verschil is dan ook de internetsnelheid. Bij Gewoon Snelheid is de internetsnelheid maximaal 800Kbps. Bij Heel Snel is dit 2Mbps en bij Super Snel is het 8,2Mbps.

Als je voornamelijk berichtjes stuurt, af en toe wat internet of een filmpje kijkt op Youtube is Robin Gewoon Snel goed genoeg. HD-filmpjes kijken zal met 800Kbps wel wat lastig zijn, maar als je dat veel doet dan kun je Robin Heel Snel nemen. Die kan met zijn 2Mbps beter overweg met grotere bestanden. Ook audio streamen zal met Robin Heel Snel geen enkel probleem zijn. En als je nóg meer snelheid nodig hebt dan kun je Robin Super Snel nemen!

Zie Robinmobile.nl voor meer informatie en voorwaarden met betrekking tot de abonnementen en extra opties.

Sim only prijzen

Beoordeling Robin Mobile

Schrijf als eerste een review


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet