• Al 16 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
Home Telefoons

Mobiele telefoons

Welke mobiele telefoon past het best bij jou? Gebruik de filters om telefoons te bekijken die aan jouw eisen voldoen. Twijfel je tussen enkele telefoons, dan kun je uitgebreid de specificaties van telefoons vergelijken.

Alle merken
Apple
OnePlus
Oppo
Samsung

4G ondersteuning
5G ondersteuning
Dual sim

Wis filters
 
149 telefoons gevonden Sorteren: Populariteit | Prijs los | Maandkosten | Nieuw | Alfabet

Telefoon kopen

Als je een telefoon gaat kopen heb je enorm veel keuze. Ze zijn er in het groot of klein, goedkoop of juist heel duur, met de nieuwste hardware of met wat oudere hardware. Je kunt een dual sim telefoon kopen als je op twee simkaarten bereikbaar wilt zijn, een simlockvrije telefoon als je zelf wilt kiezen met welke provider je belt of een prepaid telefoon als je je kosten in de hand wilt houden. Er is dus nogal wat keuze en het is aan jou om te bepalen welke telefoon je uiteindelijk koopt.


Beste telefoon

Wat de beste telefoon is ligt helemaal aan jouw wensen. Wil jij het nieuwste van het nieuwste of is dat niet zo belangrijk? En wil je een smartphone met Android, eentje van Apple of met Windows erop? Bekijk alle telefoons en filter op diverse eigenschappen zodat je eenvoudig de beste mobiele telefoon kunt vinden!


Goedkope telefoon

Een telefoon hoeft niet per se duur te zijn en een goedkope telefoon hoeft zeker niet 'slecht' te zijn. Er zijn voldoende telefoons in de budgetcategorie die prima hun mannetje staan tussen de vaak veel duurdere modellen. Met name Huawei en Samsung hebben erg interessante goedkope smartphones.


Telefoons vergelijken

Er zijn verschillende manieren waarop je telefoons kunt vergelijken. Je kunt hierboven bijvoorbeeld een geschikte telefoon vinden door te filteren en sorteren. Twijfel je tussen enkele opties en wil je eenvoudig alle specificaties naast elkaar zien? Geen probleem, daarvoor hebben we de pagina telefoons vergelijken. Vervolgens kun je de prijzen van smartphones vergelijken. Niet alleen van losse telefoons op onze pagina of bijvoorbeeld op Telefoon.nl, maar kijk ook zeker naar de prijzen van telefoons met abonnement, waarbij je vaak fikse korting krijgt op het toestel.

Wat is een smartphone?

Een smartphone is een mobiele telefoon die qua functies niet veel verschilt van een computer. Je kunt er apps op installeren, je kunt er op internetten, je kunt het als navigatie gebruiken, films op kijken, muziek op luisteren, spelletjes op spelen en ga zo maar door! Er zijn verschillende besturingssystemen die je kunt vinden op een smartphone zoals Android van Google, iOS van Apple en Windows Phone van Microsoft. Vrijwel alle telefoons zijn tegenwoordig smartphones. Deze termen worden dan ook vaak door elkaar gebruikt.Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet