• Al 15 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
Home Over

Over GSMacties.nl


Wat doet GSMacties.nl?
GSMacties.nl vergelijkt de aanbiedingen van tientallen telefoonwinkels in Nederland. Iedere winkel selecteert uit haar aanbod steeds de beste combinaties van mobiele telefoons in combinatie met abonnementen. GSMacties.nl brengt deze acties op overzichtelijke wijze samen in een overzicht. Door op onze website jouw voorkeuren te selecteren, zie je in één oogopslag welke acties er momenteel aan jouw voorkeuren voldoen en bij welke winkel je het beste een bestelling kunt plaatsen.

Doel van GSMacties.nl
Nederland kent inmiddels zeer veel GSM winkels die op Internet actief zijn. Omdat iedere winkel haar eigen aanbiedingen heeft, wordt het voor de consument al snel onoverzichtelijk. GSMacties.nl bespaart je een ingewikkelde en lange zoektocht naar een zo goedkoop mogelijke combinatie van mobiele telefoon en abonnement. Ons doel is dan ook om jou altijd een passende en zo goedkoop mogelijke combinatie te tonen.

Welke telefoonwinkels?
De telefoonwinkels worden aan de hand van een aantal criteria geselecteerd om te worden opgenomen in ons overzicht. De belangrijkste vereiste is de betrouwbaarheid van de winkel. Eerst wordt nagegaan of de winkel wel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Verder kijken we naar de algemene indruk van de website (presentatie, helpdesk, contactmogelijkheden), gaan we na of de winkel in het bezit is van een keurmerk en bekijken we op welke manier de winkel eventueel in het nieuws is geweest. Meer informatie en reviews over de winkels op GSMacties.nl vind je op onze pagina over telefoonwinkels te vinden. Winkels die opgenomen willen worden in onze prijsvergelijking, kunnen hier klikken.

Zijn de gegevens betrouwbaar?
Alle gegevens en prijzen worden continu (24 uur per dag) in de gaten gehouden door de geavanceerde systemen van GSMacties.nl. Dit zorgt voor een betrouwbare voorziening van informatie en prijzen. Hoewel GSMacties.nl zeer secuur te werk gaat, zijn foutjes natuurlijk altijd mogelijk. Wanneer gegevens niet juist zijn, stellen wij het zeer op prijs als dit aan ons wordt doorgegeven op deze pagina, zodat wij de gegevens zo snel mogelijk kunnen corrigeren. Klik voor de zekerheid altijd door naar de website van de betreffende winkel, want de prijs bij de webwinkel is uiteraard altijd leidend.

Meer informatie vind je in onze helpdesk.Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet