• Al 14 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!

Samsung Galaxy A32 4G abonnement

Nieuw!
Geen foto

Samsung Galaxy A32 4G abonnement

  • 6.5" beeldscherm (16.5 cm)
  • 48 megapixel camera
  • 128 GB geheugen

Je kunt de prijzen van de Samsung Galaxy A32 4G aanbiedingen met abonnement nog niet vergelijken, omdat de winkels momenteel nog geen aanbiedingen van deze nieuwe Samsung Galaxy A32 4G beschikbaar hebben. Zodra er acties beschikbaar zijn, zullen wij ze hier toevoegen en je een e-mail sturen indien je dit wenst. Geef daarvoor hierboven je e-mailadres op!

Vergelijk ondertussen andere aanbiedingen op onze vergelijkingspagina.


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet