• Al 16 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!

Hi

Logo Hi
  • Hi is gestopt per 30 april 2015
  • Bestaande abonnementen zijn overgezet naar KPN
  • Bye Bye Hi!

Hi is per 30 april 2015 gestopt. Tussen 23 april en 1 juli zijn abonnementen van Hi-klanten automatisch omgezet naar een KPN-abonnement, waarvan klanten ter bevestiging automatisch een sms'je hebben ontvangen.

Klanten van Hi hoeven hier niks voor te doen. Je telefoonnummer blijft hetzelfde, je bundels zullen niet wijzigen en je contractdatum blijft hetzelfde. Ook hoef je niks te extra te betalen nadat je abonnement omgezet is.

De reden dat Hi overgaat in KPN is dat de twee providers steeds meer op elkaar zijn gaan lijken. Hi was al van KPN maar omdat er nu te weinig verschillen zijn is besloten Hi te stoppen. Je kunt momenteel dus ook geen abonnement van Hi meer afsluiten. Abonnementen die nu via Hi afgesloten worden verschillen niks van de abonnementen van KPN.

Telefoon + KPN abonnement   KPN sim only

Beoordeling Hi
Dekking Dekking Hi
Klantenservice Klantenservice Hi
Diensten Diensten Hi
Gemiddeld Waardering Hi

Op basis van 5 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet