• Al 16 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > > 120 minuten

Odido 120 minuten

Logo Odido
  • T-Mobile en Tele2 zijn verder gegaan als Odido
  • Meer dan 6 miljoen klanten in Nederland
  • Profiteer van Klantvoordeel bij 2 of meer abonnementen
  • Website: link niet beschikbaar
  • Klantenservice: -

Met het Odido 120 minuten abonnement kun je 120 minuten bellen en onbeperkt sms berichten versturen. Je tegoed is 1 maand houdbaar. Als je in een maand niet je gehele tegoed verbruikt, kun je het restant dus niet meenemen naar de volgende maand. Verbruik je in een maand meer dan het tegoed van je bundel, dan kost dit €0,0000 per minuut of sms-bericht. Op de pagina van Odido zie je hoe je het Odido 120 minuten abonnement met extra bundels verder aan kunt passen aan jouw wensen.

Is dit abonnement iets voor jou? Vergelijk dan nu alle Odido 120 minuten aanbiedingen.


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet