• Vergelijk direct:

Simpel ervaringen

Logo Simpel
  • Betaal per seconde
  • Stel je plafond in, voorkom hoge rekeningen
  • Geen kredietcheck

Beoordeling van Simpel
Simpel wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 4. Dit gemiddelde cijfer is gebaseerd op de dekking, klantenservice en diensten die Simpel aanbiedt. Hieronder kun je in de ervaringen lezen wat onze bezoekers van Simpel vinden.
Gemiddelde beoordeling
Dekking Dekking Simpel
Klantenservice Klantenservice Simpel
Diensten Diensten Simpel
Gemiddeld Beoordeling Simpel

13 ervaringen door onze bezoekers:
De ervaring van Simpel Slecht:
Verbijsterend slecht, mijn ervaringen met Simpel: dit is een door en door onbetrouwbaar bedrijf. Op 12 september een abonnement afgesloten met nummerbehoud. Het enige dat in deze transactie goed ging was het incasseren van 30 euro van mijn rekening, dat gebeurde binnen een uur, daarna liep het vast. Om te kunnen overstappen moest ik het nummer van mijn SIM-kaart doorgeven. Dit heb ik gedaan, maar ik kreeg tien dagen later, op 22 september, bericht dat het nummer niet klopte.Nog eens nagekeken, nummer was correct (hoe moeilijk kan het zijn om wat cijfers over te schrijven?) en dit zo gemeld. Voor de zekerheid een foto van de SIM-kaart erbij. Op 30 september bericht dat ze de gegevens hadden ontvangen en nu handmatig (?) het verzoek zouden verwerken. Op 12 oktober gevraagd hoe het ervoor stond. Op 18 oktober kwam het antwoord: wat is uw vraag? (houdt Simpel geen dossier bij?). Het hele dossier weer dezelfde dag opgestuurd, enige reactie een autoreply met de verzekering dat ik binnen twee dagen antwoord zou ontvangen. Op[ 29 oktober weer gemaild, behalve de autoreply geen antwoord. Op 5 november weer gemaild, geen reactie. Telefonisch contact levert ook niets op: nadat je een half uur in de wacht staat, wordt de verbinding verbroken of krijg je een bandje met de boodschap "deze afdeling is gesloten". Simpel verschuilt zich achter een postbus, reageert niet op mail en is telefonisch niet bereikbaar. Alle kenmerken van internetfraude dus. Ik heb nu gevraagd om maar die dertig euro terug te storten, maar uiteraard komt hier ook geen reactie op. Dit is het businessmodel van Simpel: er is geen enkele intentie om te leveren wat je aanbiedt, je incasseert eenmaal dertig euro activeringskosten en verdwijnt dan met de noorderzon. Sterk af te raden, ga niet met Simpel in zee, dit bedrijf besteelt zijn klanten.
Beoordeling van Simpel Slecht
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 9 november 2016 om 23:06:36

De ervaring van waltera:
Ik heb sinds 27 september 2010 een conflict met sim only aanbieder Simpel bv.
Mijn bel plafond stond op 100 euro maar toch kreeg ik een rekening van 814,34 euro!
Na het nakijken van het overzicht zie ik dat het al op 1 augustus 2010 iets over de 100 euro staat, en de blokkade gaat pas in na 9 augustus 2010 in.
Uiteindelijk komt het tot een uitspraak van de geschillencommissie op 29 juli 2011,waar ik gelijk krijg en het abonnement beŽindigd wordt met terug werkende kracht tot 15 december 2010, en Simpel moet dit binnen 2weken doen.
Alleen Simpel doet dit niet, en blijft het maar rekken.
En stelt bij het terug betalen aan mij een voorwaarden dat ik eerst nog een paar keer moet betalen,en daarna storten ze het geld weer terug.
Maar juist die constructie van Simpel is in strijd met de uitspraak van de geschillencommissie.
Inmiddels heb ik het geld terug (22 september 2011 veel te laat), maar blijven er maar incassoís komen over september, oktober (dit is abonnement geld) terwijl het beŽindigd is.
Ook komt er een betalingsherinnering waar gedreigd wordt met een incassobureau. (13oktober 2011)
Simpel houd zich aan geen enkele wet, dit moet stoppen.
Terwijl Simpel in hun eigen voorwaarden stelt dat als een geschil tot de geschillencommissie komt, beide partijen aan de uitspraak moeten houden.
Ik stuur elke keer weer de documentatie door naar de geschillencommissie maar tot op heden heeft dit geen effect.
Deze uitspraak van de geschillencommissie is belangrijk voor andere gebruikers van Simpel.

Beoordeling van waltera
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 8 november 2011 om 23:32:48

De ervaring van zeephoofdje:
Dekking is slechter
geworden sinds
overstap naar T-mobile
netwerk.
Je kunt alleen je abonnement omhoog
bijstellen, niet meer
omlaag. Ook niet na 24
maanden. Daarom
overgestapt naar
Telfort. Dan heb je
KPN netwerk en de
actieprijzen zijn
bijna gelijk aan
Simpel.
Beoordeling van zeephoofdje
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 7 september 2011 om 08:47:00

De ervaring van RIJSMUS:
simpel is voor ouderen niet in te loggen hulp ho maar red je zelf dus abbonement gaat erafzo SIMPEL
Beoordeling van RIJSMUS
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 9 februari 2011 om 14:52:58

De ervaring van naarden:
10jan 30euro ingehouden 2-2 nog geen simkaart bellen 1uur in de wacht niemaand thuis op gelicht 10xbellen niet thuis
Beoordeling van naarden
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 2 februari 2011 om 04:49:59

De ervaring van G van Pelt:
Na aanpassen bundel (extra sms) blijkt dat me 'oude' bundel is komen te vervallen zonder dat ik hierover ben geinformeerd. De servicedesk helpt je niet verder en het enigste wat Simpel doet is een incassoburo inschakelen. Ze reageren nergens op en het is niet mogelijk om een geschil tot een oplossing te brengen.
Dus voor mij NOOIT meer SIMPEL.
Beoordeling van G van Pelt
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 12 januari 2011 om 19:35:11

De ervaring van MY Geurst:
De naam geeft zelf de kwaliteit aan.
Voor de kwaliteit is Simpel al een te groot woord.
De het aantal hersencellen van de helpdesk is gelijk aan de temperatuur buiten.

Kortom niet doen ik ben al weken onbereikbaar in het buitenland!!!!!!
Ze reageren totaal niet op emails
Beoordeling van MY Geurst
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 26 december 2010 om 16:18:40

De ervaring van M van Rijn:
Zwaar waardeloze provider.
De helpdesk in alleen geldklopperij ze doen niets en daar betaal je 35 cent per minuut voor.

Kies svp voor een ander!!!!!!
Beoordeling van M van Rijn
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 26 december 2010 om 16:15:21

De ervaring van gerjohn pieters:
nog geen probleem met simpel even af wachten haha
Beoordeling van gerjohn pieters
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 8 augustus 2009 om 02:28:53

De ervaring van Gerard:
Nog geen enkel probleem met Simpel gehad. Lekker goedkoop met een uitstekende dekking van KPN.
Beoordeling van Gerard
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 28 mei 2009 om 18:47:09

De ervaring van A.B.J.Zegers:
Waardeloos. klantenservice weet het zelf niet. Geef mij maar SIMYO.
Betalen laten voor iets wat je niet gebruikt.
Beoordeling van A.B.J.Zegers
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 12 mei 2009 om 15:33:01

De ervaring van Ellie Zegers:
24 maanden abonnement gewonnen, betreft simpel 100 bel.min en 10 x SMS. Bij de aanvraag per abuis een tweede sms bundel genomen, klantencervice gebeld en ik kreeg de mededeling na 6 maanden lidmaatschap kon ik via internet wijzigen. Na 6 maanden viel er voor mij op internet NIETS te wijzigen v.w.betr.die 2e door mij tot heden niet gebruikte SMS bundel( 2,50 euro p/m) wederom klantendienst gebeld, toen werd er doodleuk verteld ja, u heb dit abonnement voor 24 maanden afgesloten !!Dit noem ik geen service of klantendienst!!Dus voor mij NOOIT geen simpel meer en onder vrienden en medewerkers op mijn bedrijf wordt echt ANTI-reclame gemaakt.
Beoordeling van Ellie Zegers
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 12 mei 2009 om 15:28:56

De ervaring van Bellerke:
Ben erg tevreden met simpel. Super goedkoop en dat maakt me blij ;)
Beoordeling van Bellerke
Dekking Dekking
Klantenservice Klantenservice
Diensten Diensten
Gemiddeld Beoordeling

Geplaatst op 13 februari 2009 om 13:58:32

 

Review schrijven over Simpel

Draag zelf ook je steentje bij en plaats hier jouw ervaring met Simpel!

Geef per criteria een punt
Dekking
Klantenservice
Diensten

Beschrijf hier jouw ervaring


Naam
E-mailadres

(wordt niet getoond)

Vul de letters in