• Al 16 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > T-Mobile

T-Mobile

Logo T-Mobile
  • Uitstekend netwerk met 5G bij alle bundels
  • Extra voordelen met T-Mobile Klantvoordeel
  • Abonnement maandelijks bij te stellen

T-Mobile abonnementen

T-Mobile biedt met haar Go-abonnementen de mogelijkheid om uit je bundel te internetten, bellen en sms'en in de gehele EU. Alle T-Mobile abonnementen maken gebruik van supersnel 5G internet. Alle abonnementen zijn als sim only of met telefoon verkrijgbaar. Je kunt je abonnement bovendien maandelijks naar boven én naar beneden bijstellen.

Zie T-Mobile.nl voor meer informatie en de voorwaarden met betrekking tot de abonnementen en extra opties.

Prijzen met telefoon

Beoordeling T-Mobile
Dekking Dekking T-Mobile
Klantenservice Klantenservice T-Mobile
Diensten Diensten T-Mobile
Gemiddeld Waardering T-Mobile

Op basis van 48 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet