• Al 14 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > T-Mobile

T-Mobile

Logo T-Mobile
  • Uitstekend netwerk
  • Bellen en internetten in de hele EU
  • Abonnement maandelijks bij te stellen

T-Mobile abonnementen

T-Mobile biedt met haar Go-abonnementen de mogelijkheid om uit je bundel te internetten, bellen en sms'en in de gehele EU. De T-Mobile Go Unlimited abonnementen maken gebruik van supersnel 5G internet. Bij de overige abonnementen maak je standaard gebruik van 4G internet, wat je voor 2 euro per maand kunt upgraden naar 5G snelheid. Alle abonnementen zijn met of zonder telefoon verkrijgbaar. Je kunt je abonnement bovendien maandelijks naar boven én naar beneden bijstellen.

Zie T-Mobile.nl voor meer informatie en de voorwaarden met betrekking tot de abonnementen en extra opties.

Prijzen met telefoon Sim only prijzen

Beoordeling T-Mobile
Dekking Dekking T-Mobile
Klantenservice Klantenservice T-Mobile
Diensten Diensten T-Mobile
Gemiddeld Waardering T-Mobile

Op basis van 48 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet