• Al 15 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!

Tele2

Logo Tele2
  • Eigen 4G-netwerk, volledig nieuw
  • Scherpe prijzen voor 4G internet
  • Internetbundel op? Bestel eenvoudig een extra bundel

Tele2 abonnementen

Tele2 biedt in totaal slechts vijf abonnementen om uit te kiezen. Dit lijkt in eerste instantie best weinig maar vier van de abonnementen bieden onbeperkt bellen. In feite kies je dus een internetbundel die bij jou past en daar krijg je dan onbeperkt bellen bij. Alle abonnementen bieden 4G met snelheden tot 150Mbps download en 50Mbps upload. Voor het bellen en internetten via 3G maakt Tele2 gebruik van het netwerk van T-Mobile. Dat is echter helemaal vernieuwd zodat je (bijna) altijd een prima verbinding hebt.

Internet- en bel/sms-bundels

Zoals gezegd biedt Tele2 bij vier van de vijf abonnementen onbeperkt bellen en sms'en. Hierdoor is kiezen een stuk eenvoudiger omdat je alleen maar hoeft te kijken hoeveel data je nodig hebt.

1GB + 100 min/sms €10,-
1,5GB + Onbeperkt bellen/sms'en €16,-
4GB + Onbeperkt bellen/sms'en €21,-
8GB + Onbeperkt bellen/sms'en €25,-
24GB + Onbeperkt bellen/sms'en €35,-

 

Buiten je bundel kun je niet meer internetten, dit om kosten buiten de bundel te voorkomen. Tele2 had er ook voor kunnen kiezen de snelheid te verlagen maar in plaats daarvan moet je een extra bundel aanschaffen via sms of de Tele2-app.

Alle abonnementen bieden snel 4G-internet. De maximaal haalbare downloadsnelheid is 150Mbit per seconde, wat neer komt op ongeveer 18MB per seconde. De uploadsnelheid is maximaal 50Mbit per seconde, omgerekend zo'n 6MB per seconde. Razendsnel dus. Het 4G-netwerk heeft momenteel een dekking van iets meer dan 90% procent en begin 2016 moet heel Nederland gedekt zijn.

Wanneer je een telefoon bij je abonnement besteld komen er overigens nog toestelbundel-kosten bij, maar die variëren per toestel.

Sim only

Tele2 biedt ook sim only abonnementen waarbij je kunt kiezen voor een contractduur van 1 maand of 12 maanden. Ook deze abonnementen beschikken over 4G zodat je ook met sim only altijd over snel internet beschikt.

  1 maand 1 jaar
1GB + 100 min/sms € 10 € 11
1,5GB + 150 min/sms € 15 € 16
2,5GB + 250 min/sms € 20 € 21

 

Zie Tele2.nl voor meer informatie en voorwaarden met betrekking tot de abonnementen en extra opties.

Prijzen met telefoon Sim only prijzen

Beoordeling Tele2
Dekking Dekking Tele2
Klantenservice Klantenservice Tele2
Diensten Diensten Tele2
Gemiddeld Waardering Tele2

Op basis van 17 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet