• Al 16 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!

Tele2

Logo Tele2
  • Supersnel 5G via het T-Mobile netwerk
  • Verschillende voordelen met Tele2 Klantvoordeel
  • Scherpe prijzen

Tele2 abonnementen

Bij Tele2 kun je kiezen uit een bundel met 200 minuten/sms of een bundel voor onbeperkt bellen/sms. Dit kun je combineren met verschillende databundels van 1 GB per maand tot onbeperkt internet.

Alle databundels van Tele2 beschikken over 5G internet. Om hiervan gebruik te kunnen maken, dient je telefoon 5G te ondersteunen. Bekijk alle 5G telefoons.

Tele2 gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Tele2 Klantvoordeel

Als er op jouw adres nog een ander mobiel abonnement is van Tele2 of een T-Mobile Thuis abonnement, dan ontvang je extra voordelen met Tele2 Klantvoordeel. Je kunt in onze vergelijker aangeven wat je thuis al afneemt, zodat de voordelen worden verwerkt in de aanbiedingen die je in onze vergelijker ziet.

Sim only

Bij de sim only abonnementen van Tele2 kun je kiezen uit een maandelijks opzegbaar abonnement of voor een contract voor 12 of 24 maanden. Bij de contracten krijg je korting op het maandbedrag. Ook deze abonnementen beschikken over 5G internet.

Zie Tele2.nl voor meer informatie en voorwaarden met betrekking tot de abonnementen en extra opties.

Beoordeling Tele2
Dekking Dekking Tele2
Klantenservice Klantenservice Tele2
Diensten Diensten Tele2
Gemiddeld Waardering Tele2

Op basis van 17 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet