• Al 16 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!

Telfort

Logo Telfort
  • Telfort is KPN geworden per 1 mei 2019
  • Telfort was al 15 jaar onderdeel van KPN
  • Alle Telfort klanten zijn overgegaan naar KPN

Telfort is per 1 mei 2019 overgegaan in KPN. Nadat Telfort al 15 jaar een onderdeel was van KPN, werd besloten om de krachten te bundelen.

Sinds 1 mei 2019 is het niet meer mogelijk om nieuwe Telfort abonnementen af te sluiten. Bestaande Telfort klaten konden wel hun services en diensten blijven gebruiken, maar uiteindelijk zijn alle klanten overgegaan naar KPN.

Telefoon + KPN abonnement   KPN sim only

Beoordeling Telfort
Dekking Dekking Telfort
Klantenservice Klantenservice Telfort
Diensten Diensten Telfort
Gemiddeld Waardering Telfort

Op basis van 4 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet