• Al 13 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!

Telfort

Logo Telfort
  • Na 10 minuten bel je gratis verder
  • Bundels 3 maanden geldig
  • Betrouwbaar netwerk van KPN

Kenmerken van Telfort

- Je betaalt €30,- aansluitkosten.
- Goede 4G-dekking van KPN.
- Je betaalt alleen voor de eerste 10 minuten dat je belt.
- Zonder internetbundel geen internet dus geen onverwachte hoge kosten. 

Telfort abonnementen

Telfort biedt abonnementen zonder en met telefoon en er is een mogelijkheid voor prepaid te kiezen. De abonnementen kun je volledig zelf samen stellen zodat je zelf kunt bepalen wat je per maand wilt betalen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een 4G-bundel te nemen voor sneller internet en je kunt er voor kiezen je telefoon in één keer te betalen of om het per maand te doen.

Zelf je abonnement samenstellen bij Telfort

Zoals gezegd kun je bij Telfort zelf je abonnement samenstellen. Je hebt standaard al twee bundels, namelijk Telfort Basis en LekkerLang. Telfort Basis kun je zien als een soort start van je abonnement. LekkerLang hoort bij Telfort Basis en laat je na 10 minuten gratis bellen binnen Nederland. Per factuurmaand mag je in totaal zo'n 3000 minuten gratis bellen volgens de Fair Use Policy. Uiteraard is een abonnement niet compleet zonder belminuten en omdat je na 10 minuten gratis belt heb je waarschijnlijk niet zoveel minuten nodig. Er zijn vijf bundels om uit te kiezen:

Belminuten Per maand (1 jarig)
Per maand (2 jarig)
150 belminuten € 7,- € 6,-
300 belminuten € 9,- € 8,-
500 belminuten € 14,- € 13,-
1000 belminuten € 17,- € 16,-

 

Als je je belminuten gekozen hebt kun je door gaan met de internetbundel. Daarbij heb je de keuze uit een viertal bundels: 125MB, 500MB, 1000MB en 2500MB. Zonder internetbundel kun je niet internetten en als je MB's op zijn dan kun je eveneens niet internetten. Dit zorgt er voor dat je niet onverwacht hoge kosten krijgt doordat je aan het internetten bent buiten je bundel. De maximale downloadsnelheid is 14,4Mbps en de maximale uploadsnelheid is 2Mbps.

Internet Per maand (1 jarig) Per maand (2 jarig)
125 MB € 5,- € 4,-
500 MB € 8,- € 7,-
1000 MB € 11,- € 10,-
2500 MB € 18,- € 17,-

 

Bij het internet is het ook nog mogelijk een 4G-bundel af te sluiten en hiervoor betaal je 5 euro per maand. De praktische maximale snelheid wordt dan 20Mbps download en 10Mbps upload. Theoretisch zijn snelheden tot 150Mbps mogelijk.

Zie Telfort.nl voor meer informatie en voorwaarden met betrekking tot de abonnementen en extra opties.

Beoordeling Telfort
Dekking Dekking Telfort
Klantenservice Klantenservice Telfort
Diensten Diensten Telfort
Gemiddeld Waardering Telfort

Op basis van 4 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet