• Al 14 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > > 11000 MB / MIN / SMS

hollandsnieuwe 11000 MB / MIN / SMS

Logo hollandsnieuwe
  • Wijzig je bundel gratis naar boven of beneden
  • Buiten je bundel betaal je dezelfde lage prijs
  • Betrouwbaar netwerk van Vodafone

Met het hollandsnieuwe 11000 MB / MIN / SMS abonnement kun je 11000 minuten bellen of 11000 sms berichten versturen. Eén minuut bellen staat dus gelijk aan het versturen van één smsje. Hoe je jouw belminuten en sms'jes verdeeld, kun je zelf bepalen. Je tegoed is 1 maand houdbaar. Als je in een maand niet je gehele tegoed verbruikt, kun je het restant dus niet meenemen naar de volgende maand. Verbruik je in een maand meer dan het tegoed van je bundel, dan kost dit €0,0100 per minuut of sms-bericht. Op de pagina van hollandsnieuwe zie je hoe je het hollandsnieuwe 11000 MB / MIN / SMS abonnement met extra bundels verder aan kunt passen aan jouw wensen.

Is dit abonnement iets voor jou? Vergelijk dan nu alle hollandsnieuwe 11000 MB / MIN / SMS aanbiedingen.


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet