• Al 10 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > > iPhone X 64GB

Apple iPhone X 64GB

Apple iPhone X 64GB voorkant

Apple iPhone X 64GB

5 10 gebaseerd op 57 reviews10 (57 reviews)
    Leverbaar
  • 5.8" beeldscherm (14.7 cm)
  • 12 megapixel camera
  • 64 GB geheugen
Met abonnement €61,-€61,- per maand / Los €1009,-€1009,- los
Nr. 2 iPhone van dit moment!
Nr. 2 telefoon in het Topsegment

Top 3 acties

  Telefoon Provider Jaar Minuten Internet Kosten Gemiddeld*
Apple iPhone X 64GB foto
Apple iPhone X 64GB Tele2 2 jr. 100 min. + 10 GB4G Eenmalig:   79,00
Per maand: 51,00
54,29 Bekijk
Info
Apple iPhone X 64GB foto
Apple iPhone X 64GB
Tele2 2 jr. 100 min + 10 GB 54,29

Apple iPhone X 64GB foto
Apple iPhone X 64GB Tele2 2 jr. 100 min. + 2 GB4G Eenmalig:   90,00
Per maand: 46,00
49,75 Bekijk
Info
Apple iPhone X 64GB foto
Apple iPhone X 64GB
Tele2 2 jr. 100 min + 2 GB 49,75

Apple iPhone X 64GB foto
Apple iPhone X 64GB Tele2 2 jr. 100 min. + 5 GB4G Eenmalig:   75,00
Per maand: 50,00
53,13 Bekijk
Info
Apple iPhone X 64GB foto
Apple iPhone X 64GB
Tele2 2 jr. 100 min + 5 GB 53,13

Eenmalig: de eenmalige betaling voor de telefoon
Per maand: maandlasten voor de telefoon en het abonnement
Gemiddeld: maandlasten + eenmalig bedrag gedeeld door looptijd
Tik op de grijze knop voor een uitleg van de kosten

Alle prijzen

Alle prijzen


Apple iPhone X 64GB review

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Apple iPhone X 64GB. De goedkoopste Apple iPhone X 64GB aanbiedingen met abonnement vergelijk je op de pagina prijzen. Op dit moment is de iPhone X 64GB al te bestellen vanaf € 61,- per maand.

Introductie

De Apple iPhone X 64GB is een smartphone met een gewicht van 174 gram en is 144 x 71 x 8 millimeter groot. Deze smartphone draait op het Apple iOS 11 platform en beschikt over een Hexa-core processor. Om ervoor te zorgen dat je altijd bereikbaar bent, heeft de iPhone X 64GB een stand-by tijd van 0 uur en kun je 1260 minuten bellen (of 1260 minuten via het 3G-netwerk) voordat je de Lithium-Ion batterij van het toestel weer moet opladen. Naast bellen beschikt dit gsm toestel ondermeer over de volgende functies: een MP3-speler, internet, e-mail en een 12 megapixel camera. Hierover lees je meer in de onderstaande paragrafen.

Internet en Multimedia

Tegenwoordig is het gebruik van internet op je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Evenals het downloaden van apps, TV kijken en muziek luisteren. Bellen lijkt dan ook steeds meer bijzaak te worden.

Met de Apple iPhone X 64GB heb je de mogelijkheid om te surfen op het internet. Dit toestel is ook geschikt voor supersnel 4G internet. Belangrijk hierbij is de juiste combinatie van de Apple iPhone X 64GB met een abonnement. Met het juiste abonnement surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun mobiele telefoon. Met de Apple iPhone X 64GB is het uiteraard mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Uiteraard kun je op deze Apple iPhone X 64GB smartphone ook allerlei apps installeren, zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en allerlei andere handige apps of leuke spelletjes.

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op de mobiele telefoon wordt gedaan, ook neemt de mobiele telefoon steeds meer de functie in van mediaspeler. Je kunt geen FM radio luisteren op deze telefoon. Met apps is het wel mogelijk om radio te luisteren via het internet. Maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van Wi-Fi, zodat je niet teveel data uit je internetbundel verstookt. Je kunt opgeslagen muziekbestanden op je telefoon beluisteren via de aanwezige mediaplayer. Uiteraard kun je met de mediaplayer van de Apple iPhone X 64GB ook filmpjes afspelen.

Nog snel even wat werk verzetten op je mobiele telefoon? Met de Apple iPhone X 64GB kan dat. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

Het opslaggeheugen van een mobiele telefoon bepaalt hoeveel apps, foto's, filmpjes, muziek en andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de iPhone X 64GB heeft een grootte van 64 gigabyte.

Camera

Naast de internet en multimedia mogelijkheden kan de Apple iPhone X 64GB ook functioneren als digitale camera. De resolutie van de camera is nog onbekend. Om ook in een donkere omgeving foto's te kunnen maken is deze Apple uitgerust met een flitser. Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze gsm. De maximale resolutie van deze beelden is nog onbekend.

Aan de voorzijde van de Apple iPhone X 64GB is nog een tweede camera te vinden van 7 megapixels. Hiermee kun je bijvoorbeeld selfies maken en videobellen.

Bellen en verbindingsmogelijkheden

Per land worden andere frequenties gehanteerd die mobiel bellen mogelijk maken. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, gebruiken we de 900 en 1800 megahertz (MHz) frequentie en om in Noord- en Zuid-Amerika en Azië te kunnen bellen moet je toestel geschikt zijn voor het 850 MHz netwerk. De belfrequenties die door de Apple iPhone X 64GB worden ondersteund zijn: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz. Je kunt 1 simkaart in de Apple iPhone X 64GB plaatsen en is dus niet geschikt voor Dual SIM.

Met de Apple iPhone X 64GB leg je op verschillende manieren contact met de wereld. Natuurlijk is het mogelijk om lekker ouderwets te sms'en. Supersnel internetten met de Apple iPhone X 64GB is mogelijk doordat het toestel ondersteuning biedt voor HSDPA , UMTS en 4G internet. Je kunt ook internetten door verbinding te maken via WiFi, waardoor je bijvoorbeeld thuis, op je werk, in een restaurant of op vakantie kunt internetten zonder dat dit ten koste gaat van je internetbundel. Je maakt dan namelijk gebruik van de vaste internetverbinding van die locatie. Bestanden overzetten van de Apple iPhone X 64GB naar je computer (of andersom) gaat eenvoudig via de aanwezige USB aansluiting. Via bluetooth (versie v5.0 met A2DP) kun je met je iPhone X 64GB bestanden versturen naar andere mobiele telefoons of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

Bediening en overige functies

Het display van de Apple iPhone X 64GB is 5.8 inch groot en heeft een resolutie van 1125 x 2436 pixels. Deze telefoon bedien je met een Super AMOLED touchscreen. Naast de al genoemde functies zijn er nog een aantal basisfuncties beschikbaar op dit toestel: een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas, vliegtuigmodus en games, dus ook aan het vermaak is gedacht. Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Apple iPhone X 64GB.

Waar is de Apple iPhone X 64GB het goedkoopst?

De Apple iPhone X 64GB kopen? Vergelijk dan eenvoudig alle prijzen en aanbiedingen en ontdek waar je deze telefoon goedkoop kunt kopen.

Prijzen met abonnement Prijzen losse telefoon
Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!

Apple iPhone X 64GB met abonnement

T-MobileVodafoneTele2KPNhollandsnieuweTelfort