• Vergelijk direct:

HEMA smartphone H5 ervaringen

HEMA smartphone H5 foto


De HEMA smartphone H5 is niet meer leverbaar.

Bekijk de populairste HEMA telefoons.

Beoordeling HEMA smartphone H5

De HEMA smartphone H5 wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 6. Dit gemiddelde cijfer is gebaseerd op het gebruiksgemak, de functies, de geluidskwaliteit, het uiterlijk en de degelijkheid van de HEMA smartphone H5. Hieronder kun je in de ervaringen lezen wat onze bezoekers van de HEMA smartphone H5 vinden.

Gemiddelde beoordeling
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 6
Functies Functies: 7
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 5
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 5
Gemiddeld Gemiddeld: 6

37 reviews door onze bezoekers:

De ervaring van Mn:

Hij valt iedere keer uit, en tijdens het opladen trekt ie de accu weer leeg terwijl ie aan de stroom ligt. Ben er niet tevreden over. Heb n bericht naar hema clientenservice gestuurd en die sturen me weer naar de winkel toe. Als je weet wat voor personeel hier staat, dan valt daar niet verl van te verwachten. Slechte telefoon😡

Beoordeling van Mn
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 6
Functies Functies: 6
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 4
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 4
Gemiddeld Gemiddeld: 6

Geplaatst op 15 september 2016 om 14:49:59

De ervaring van meneer de bok:

idem virusprobleem wat in het hoofdgeheugen van de telefoon zit. mobiele data wordt automatisch aangezet, ook na uitzetten. na lang zoeken (niet op hema site (bewust?) te vinden, maar na googelen gevonden) toestel voor mijn kosten opgestuurd naar hema alkmaar en zonder enige uitleg of bijlage per post na 2 weken teuggekregen. Toestel gereset en toont nadien de oorspronkelijke zopo logo. Na 3 maand toestel weer defect.. laadt niet meer op. Gaat me weer verzendkosten kosten. Eigenlijk wil ik gewoon mijn geld terug .van hema.

Beoordeling van meneer de bok
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 5
Functies Functies: 5
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 4
Uiterlijk Uiterlijk: 6
Degelijkheid Degelijkheid: 1
Gemiddeld Gemiddeld: 4

Geplaatst op 3 augustus 2016 om 15:39:58

De ervaring van Klaas Mol:

Heb de H5 van Hema nu ruim een jaar. Tot voor een week was ik redelijk tevreden. Prijs/prestatie verhouding was goed. Tot vorige week. Toen liep ongevraagd plotseling de H5 vol met Chinenese troep en vooral porno apps. Er was bijna niet meer mee te werken. elk moment allerlei schermen met popups. Met veel moeite al deze apps via instellingen verwijderd, maar binnen de kortste keren stond alle troep er weer in. Nu een backup van een maand geleden teruggezet. Na wifi verbinding hetzelfde verhaal. Alle troep er weer in. Teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Binnen vijf minute weer alle troep aan boord. Het lijkt erop alsof al deze ellende in het besturingssyteem zit. Daarom vraag ik me af waarom Hema nog steeds Android V4 gebruikt, terwijl V5 al lang uit is. Mijn H5 is nu totaal onbruikbaar en ik wil het liefst mijn geld terug om een Samsung te kopen, want die vertonen dit soort ellende niet.

Beoordeling van Klaas Mol
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 1
Functies Functies: 1
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 1
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 8
Gemiddeld Gemiddeld: 4

Geplaatst op 30 juli 2016 om 18:26:17

De ervaring van Claudia:

heb nog nooit een slechter toestel gehad als de H5 van de Hema. nog geen half jaar oud en werkt niet meer, behalve heerlijke pornzone in beeld en niet weg te krijgen, en Chinese en andere apps die terug blijven keren hoe vaak je ze ook verwijderd.

Beoordeling van Claudia
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 5
Functies Functies: 5
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 4
Uiterlijk Uiterlijk: 6
Degelijkheid Degelijkheid: 1
Gemiddeld Gemiddeld: 4

Geplaatst op 17 juli 2016 om 14:31:07

De ervaring van I.I.:

Eerder een positieve review geplaatst onder de naam I.I., maar inmiddels weet ik wel beter. Voor yoghurtrozijnen van Jip en Janneke moet je naar de HEMA, maar een telefoon kun me beter bij een andere winkel kopen...

Beoordeling van I.I.
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 3
Functies Functies: 6
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 3
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 3
Gemiddeld Gemiddeld: 5

Geplaatst op 1 juli 2016 om 22:26:53

De ervaring van M:

Vreselijke aankoop na 1 week was die al stuk en laten opsturen na 4 weken wist ik nog niets want ze waren te arrogant om iets terug te mailen. kreeg een nieuwe telefoon opgestuurd omdat hij kwijt was geraakt. nu na een jaar laad die niet meer op heel erg jammer en dat als je 2 maanden nog in het buitenland zit zonder telefoon.

Beoordeling van M
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 4
Functies Functies: 4
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 5
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 4
Gemiddeld Gemiddeld: 5

Geplaatst op 10 mei 2016 om 10:08:06

De ervaring van Steggerda:

Ja hoor, hier hetzelfde probleem, telefoon gecrashed en inderdaad pornzone in beeld en niet weg te krijgen,en chinese en andere apps die terug blijven keren zelfs na fabrieksinstellingen...Was wel tevreden maar begrijp nu wel dat hij uit de winkel is gehaald. Heb een mailtje gestuurd naar de Hema en hoop toch op een reactie

Beoordeling van Steggerda
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 8
Functies Functies: 7
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 6
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 6
Gemiddeld Gemiddeld: 7

Geplaatst op 19 april 2016 om 14:53:21

De ervaring van W:

Telefoon gecrasht, is een eigen leven gaan leiden. Constant reclames die je niet uit kunt zetten, Want toestel schakelt de functie zelf weer in. Toestel ging allerlei apps ( vooral porno) downloaden en kon niets meer met het apparaat doen. Gelukkig op tijd simkaart eruit gehaald, had binnen een kwartier 500mb gebruikt. Als je een uur niet op je mob. kijktBlmb ben je dus zwaar de klos. Miskoop. 2 bekenden met dezelfde telefoon hadden deze week dezelfde crash. Toeval?

Beoordeling van W
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 7
Functies Functies: 7
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 3
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 1
Gemiddeld Gemiddeld: 5

Geplaatst op 17 april 2016 om 21:12:18

De ervaring van W:

Telefoon gecrasht, is een eigen leven gaan leiden. Constant reclames die je niet uit kunt zetten, Want toestel schakelt de functie zelf weer in. Toestel ging allerlei apps ( vooral porno) downloaden en kon niets meer met het apparaat doen. Gelukkig op tijd simkaart eruit gehaald, had binnen een kwartier 500mb gebruikt. Als je een uur niet op je mob. kijktBlmb ben je dus zwaar de klos. Miskoop. 2 bekenden met dezelfde telefoon hadden deze week dezelfde crash. Toeval?

Beoordeling van W
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 7
Functies Functies: 7
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 3
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 1
Gemiddeld Gemiddeld: 5

Geplaatst op 17 april 2016 om 21:10:45

De ervaring van Adrie:

2x H5 gekocht werkt tot nog toe redelijk. Foto's minder Maar grootste probleem allemaal Chinese rotzooi aps zijn niet tegen te houden. Zelf terug naar fabrieks instellingen werkt niet. Zit helemaal in het besturings systeem .Tot nu toe geen reactie van Hema ben ook bang dat dit niks gaat worden als ik bovenstaande lees.

Beoordeling van Adrie
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 7
Functies Functies: 6
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 7
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 5
Gemiddeld Gemiddeld: 7

Geplaatst op 11 april 2016 om 16:08:42

De ervaring van tonny:

wat een miskoop is deze telefoon.eerst de speaker kapot 2 maand later gaat alles op zwart. de h5 van mijn zus is een eigen leven gaan leiden en kan niet meer worden gerepareerd. Ik raad een ieder aan om dit toestel niet aan te schaffen.

Beoordeling van tonny
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 6
Functies Functies: 6
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 5
Uiterlijk Uiterlijk: 6
Degelijkheid Degelijkheid: 3
Gemiddeld Gemiddeld: 5

Geplaatst op 10 april 2016 om 12:02:54

De ervaring van Hannie:

Nou, hij is terug in zijn doosje..... Wat een verschrikkelijke miskoop deze telefoon. Dat Hema logo dat maar blijft draaien en nu kreeg ik ook nog eens allerlei Chinese rotzooi en spelletjes-aanbiedingen, alles geprobeerd, ze bleven komen. En geen goede service, niks ervan.... ik heb nu een Samsung Grand Prime gekocht voor 148€, een wereld van verschil. Nooit die Hema telefoon meer. Het is gewoon MEUK. Ik heb nog garantie maar ik stuur hem niet eens meer op want ik wil m niet niet.

Beoordeling van Hannie
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 6
Functies Functies: 5
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 5
Uiterlijk Uiterlijk: 3
Degelijkheid Degelijkheid: 2
Gemiddeld Gemiddeld: 4

Geplaatst op 6 april 2016 om 16:30:02

De ervaring van Gina:

Slecht KLOTE toestel, slechte service van HEMA. Meer dan 1 jaar in bezit en al 2 keer opgestuurd en veeel te lang moeten wachten tot deze gemaakt is. Accu is rond uit slecht. Aansluiting oplader telefoon fragiel. Slechte wifi verbinding. Traag. Foto kwaliteit niet om over naar huis te schrijven. Geen aanrader! Goedkoop is duurkoop. Heb nu een echte samsung! Wow wat een verschil!!!

Beoordeling van Gina
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 4
Functies Functies: 3
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 5
Uiterlijk Uiterlijk: 5
Degelijkheid Degelijkheid: 3
Gemiddeld Gemiddeld: 4

Geplaatst op 20 januari 2016 om 10:19:13

De ervaring van J.Y. Neij:

Mijn telefoon beeld werd op eens gestreept. De accu is in no time leeg, wifi overschakeling werkt slecht. Camera beeld onscherp enzovoort. En dat binnen 8 maanden Telefoon op gestuurd Naar Alkmaar na een week kreeg ik hem terug, was een nieuw toestel (dus niet gemaakt zoals ze geschreven hadden). Geen nieuw garantie bewijs er bij jammer genoeg. Nu na 4 maanden werkt mijn camera niet meer is het wifi nog steeds slecht en de accu is helemaal verschrikkelijk snel leeg!! Nooit meer een HEMA telefoon voor mijn wat een K!@#$%##T toestel!!! En de gebruiksaanwijzing is zeer onduidelijk!!

Beoordeling van J.Y. Neij
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 4
Functies Functies: 4
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 1
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 8
Gemiddeld Gemiddeld: 5

Geplaatst op 17 januari 2016 om 13:36:29

De ervaring van I.I.:

Top telefoon voor deze prijs! Heb echt maandenlang zitten zoeken naar een telefoon die goedkoop was, maar toch goed. Na veel telefoons met elkaar vergeleken te hebben, kwam ik deze Hema H5 tegen, die aan al mijn eisen voldeed: mooi, goedkoop, veel geheugen, goede camera, allernieuwste android etcetera. De telefoon sneller dan verwacht opgestuurd gekregen. Heb hem inmiddels al bijna een jaar en het camerageheugen is nog steeds niet vol. Optie voor twee simkaarten. Kortom, wil je een goedkope mobiel die ondanks dat een goede kwaliteit heeft; koop de Hema H5 :)

Beoordeling van I.I.
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 10
Functies Functies: 10
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 5
Uiterlijk Uiterlijk: 9
Degelijkheid Degelijkheid: 9
Gemiddeld Gemiddeld: 9

Geplaatst op 23 november 2015 om 16:54:39

De ervaring van GPvD:

Leuke telefoon, helaas defect, opgestuurd en dan hoor je niets meer. Zit nu ruim een maand zonder telefoon en HEMA heeft gewoon de arrogantie om niet te reageren. Helemaal niet. Wat een waardeloze tent, hoop echt dat deze uit het straatbeeld gaat verdwijnen

Beoordeling van GPvD
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 9
Functies Functies: 8
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 7
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 2
Gemiddeld Gemiddeld: 7

Geplaatst op 21 november 2015 om 12:57:39

De ervaring van Jesse:

Ben er gvd helemaal klaar mee ik heb elke keer dat mijn wifi aan staat maar het gewoon niet doet heeft niks te maken met mijn router het is overal zo! Dit is mijn 2e h5 want de eerste ging stuk zonder redenen zoals meer mensen hebben ervaren en weer doet het verdomde wifi het niet vaak na het unlocken van het scherm staat de wifi aan op volle por maar gewoon geen verbinding en sinds vandaag valt de wifi gewoon elke 5 sec weg en gaat niet meer aan

Beoordeling van Jesse
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 1
Functies Functies: 1
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 5
Uiterlijk Uiterlijk: 9
Degelijkheid Degelijkheid: 5
Gemiddeld Gemiddeld: 4

Geplaatst op 17 oktober 2015 om 01:57:25

De ervaring van Kim:

Ik heb deze telefoon nu een half jaar gehad en ik heb er veel problemen aan gehad, het speakertje ging de eerste maand al stuk en ik heb 2x de usb poort moeten vervangen. Het is een prima telefoon maar helaas niet voor veel en intensief gebruik.

Beoordeling van Kim
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 7
Functies Functies: 6
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 4
Uiterlijk Uiterlijk: 7
Degelijkheid Degelijkheid: 7
Gemiddeld Gemiddeld: 6

Geplaatst op 20 september 2015 om 16:14:44

De ervaring van Aron Crum:

telefoon scherm op zwart. Krijg hem niet meer aan. Ook niet aan de lader. Krijg een groen lampje, wat betekent dat de telefoon is opgeladen. Alsnog blijf ik een zwart scherm houden. Iemand enig idee wat ik hieraan kan doen?

Beoordeling van Aron Crum
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 6
Functies Functies: 6
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 3
Uiterlijk Uiterlijk: 6
Degelijkheid Degelijkheid: 1
Gemiddeld Gemiddeld: 4

Geplaatst op 11 september 2015 om 22:23:51

De ervaring van Lisa:

Goede telefoon alleen kan niet tegen een stootje. Ik was ee eerst heel tevreden over totdat mijn mobiel opeens niet meer wilde opladen. Ik krijg hem nu amper aan of hij valt al weer uit. Maar als ik al die eerdere recensies lees ga ik het er niet op wagen om hem op te sturen. Heel erg jammer dit HEMA.

Beoordeling van Lisa
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 9
Functies Functies: 8
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 4
Uiterlijk Uiterlijk: 9
Degelijkheid Degelijkheid: 7
Gemiddeld Gemiddeld: 7

Geplaatst op 18 juli 2015 om 09:16:08

De ervaring van wendy:

ik heb er 2 maanden plezier van gehad, allen wil hij nu helemaal niet meer opladen. vorig nacht werd hij heel heet (kon hem niet vasthouden) en viel hij uit. met aangaan had hij erg veel moeite maar dat is uiteindelijk gelukt. toen gingen al mijn aps uit en moest ik alles opnieuw downloaden. na dat gedaan te hebben is hij uitgevallen en wil hij niet meer aan en opladen! erg jammer

Beoordeling van wendy
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 7
Functies Functies: 7
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 4
Uiterlijk Uiterlijk: 6
Degelijkheid Degelijkheid: 7
Gemiddeld Gemiddeld: 6

Geplaatst op 16 juli 2015 om 11:13:50

De ervaring van Laila:

Ik was heel erg tevreden over mijn telefoon. Fijn scherm, internet werkte snel en de telefoon had veel opslagruimte. De hoeveelheid opslagruimte die je nog hebt is niet heel overzichtelijk te zien. Het geluid is ook niet perfect maar met koptelefoon of oortjes in, is het al een stuk beter. Nooit problemen gehad met de batterij of met opladen. Maar sinds vanmorgen reageert mijn telefoon op de oplader. Hij is nu helemaal leeg en ik ben bang dat die het niet meer gaat doen, dan ben ik dus alles kwijt wat op mijn telefoon staat, want er kan geen sd kaart in dus ik ben serieus alles kwijt denk ik.

Beoordeling van Laila
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 10
Functies Functies: 10
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 10
Uiterlijk Uiterlijk: 10
Degelijkheid Degelijkheid: 10
Gemiddeld Gemiddeld: 10

Geplaatst op 13 juli 2015 om 09:25:05

De ervaring van normaal een grote HEMA fan:

Ik heb eind vorig jaar 2 H5's gekocht. Na een aantal weken laadde één van de twee toestellen niet meer op. Teruggestuurd naar HEMA, perfect opgelost (binnen enkele weken). Inmiddels echter hetzelfde euvel met het toestel, en ook het andere toestel heeft dezelfde klacht: batterijpercentage valt heel snel terug, en opladen gaat moeizaam. vaak laadt het toestel helemáál niet, en en een andere x laadt hij wel, maar is de batterij na 10 minuten uit de lader te zijn alweer bijna leeg.

Beoordeling van normaal een grote HEMA fan
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 7
Functies Functies: 8
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 8
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 5
Gemiddeld Gemiddeld: 7

Geplaatst op 1 juli 2015 om 10:23:47

De ervaring van Peter op der Heijde:

Goed toestel met een opmerkelijk aantal minpunten. Geen mogelijkheid van kopieren sim naar toestel. Geen uitgebreide handleiding camera. Foto's die worden genomen verdwijnen soms ergens in het toestel en zijn niet terug te vinden. Om te bellen, emailen, googlen en NOS nieuws een prima toestel. Mijn volgende wordt een Kazam Tornado.

Beoordeling van Peter op der Heijde
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 8
Functies Functies: 7
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 6
Uiterlijk Uiterlijk: 10
Degelijkheid Degelijkheid: 8
Gemiddeld Gemiddeld: 8

Geplaatst op 28 juni 2015 om 14:55:22

De ervaring van Marijke:

Na 3 gebruiksweken was mijn telefoon kapot. Ik heb het toestel opgestuurd en inmiddels zijn we 2 maanden verder en nog steeds heb ik mijn geld niet terug.

Beoordeling van Marijke
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 7
Functies Functies: 7
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 3
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 1
Gemiddeld Gemiddeld: 5

Geplaatst op 20 juni 2015 om 10:19:08

De ervaring van .:

Geen aanrader! Gaf opeens een zwart scherm en ging niet meer aan. Opladen doet het na een paar maanden slecht, het geeft niet het goede percentage aan en het geluid is om van te huilen.

Beoordeling van .
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 7
Functies Functies: 7
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 1
Uiterlijk Uiterlijk: 6
Degelijkheid Degelijkheid: 6
Gemiddeld Gemiddeld: 5

Geplaatst op 20 juni 2015 om 10:05:31

De ervaring van supermommy:

De H5. 2 toestellen gekocht voor mezelf en me dochter. Alles werkt prima. Geluid is waardeloos. Camera een B kwaliteit maar verder prima TOTDAT,.. na 3 maanden bij beide telefoons de accu als een speer leeg ging. In oplader. Tel 100%. Mooi! Na een 2 uur poef.. leeg! De aansluiting van lader na accu is erg zwak. 1 van de toestellen deed na 4 mnd het beeld het niet. Toughe screen werkte nog maar alles bleef zwart uit het niets tewijl het niet gevallen of iets was. Een vriendin die we H5 ook hadden aangeraden ook binnen 3 maanden stuk. Mijn beoorderling is dat een telefoon die zo kort mee gaat,... 165,- euro zeker niet waard is! Ik vond het dus ook een miskoop.

Beoordeling van supermommy
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 8
Functies Functies: 8
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 3
Uiterlijk Uiterlijk: 7
Degelijkheid Degelijkheid: 2
Gemiddeld Gemiddeld: 6

Geplaatst op 1 juni 2015 om 09:56:58

De ervaring van Jan:

Aangezet oke, standbystand gezet oke, weer uit standbystand halen, niet oke. Zwart scherm. Niet meer aan te krijgen! Bij thuiskomst aan de oplader gekoppeld. 70 % vol! Bij indrukken aanknop ging hij weer aan! Toch één dag niet kunnen gebruiken, was een dag op pad. Hoop niet dat dit een slechte voorbode is!

Beoordeling van Jan
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 8
Functies Functies: 8
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 7
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 5
Gemiddeld Gemiddeld: 7

Geplaatst op 26 april 2015 om 21:48:37

De ervaring van jeroen:

Mijn mobiel laat niet/slecht op. Dit ligt aan de mobiel en niet aan de snoertjes. als ik hem oplaad laad hij 2sec op en dan weer niet enzovoort. Ik heb deze mobiel pas 1 maand??

Beoordeling van jeroen
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 2
Functies Functies: 10
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 10
Uiterlijk Uiterlijk: 10
Degelijkheid Degelijkheid: 1
Gemiddeld Gemiddeld: 7

Geplaatst op 25 april 2015 om 20:06:08

De ervaring van alex:

AN: Het toestel (Smartphone H5)heb ik nog maar een maand in mijn bezit en ik heb nu al problemen met het opladen. Het ligt niet aan de lader zelf want ik heb er meerdere geprobeerd. Wellicht ligt het aan de connectie tussen toestel en laadsnoerstekkertje? Verder is het zo dat de batterij soms ineens van 20/30% naar nog maar een paar procent lading gaat of zelfs naar helemaal leeg. Vandaag heb ik een e-mail aan de Hema-klantenservice gestuurd, ik ben benieuwd over de respons en welke oplossing wordt geboden.

Beoordeling van alex
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 7
Functies Functies: 7
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 7
Uiterlijk Uiterlijk: 7
Degelijkheid Degelijkheid: 3
Gemiddeld Gemiddeld: 6

Geplaatst op 7 april 2015 om 20:03:42

De ervaring van peter:

Fijn toestel voor een goede prijs. Er zijn wel een paar zwakke puntjes. Overschakelen tussen wifi en 3g werkt niet goed. Ik denk dat dit een bug in android is. Het is niet duidelijk of er ook updates worden aangeboden. Standaard emailclient blijft dezelfde mailtjes sturen, dit heb ik opgelost door andere mail app te installeren. GPS is wat traag met vinden van een fix, maar werkt verder goed. Batterij gaat lang mee. Scherm doet het ook goed. Goed toestel voor goede prijs. Nu nog even de bugs oplossen met een update voor android.

Beoordeling van peter
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 8
Functies Functies: 9
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 8
Uiterlijk Uiterlijk: 9
Degelijkheid Degelijkheid: 9
Gemiddeld Gemiddeld: 9

Geplaatst op 13 maart 2015 om 14:57:25

De ervaring van D.:

Na een Samsung galaxy s4 gehad te hebben en een iphone 4s heb ik toch besloten om een Hema H5 aan te schaffen. De beoordeling van de consumentenbond gaf voor mij de doorslag om de stap te wagen. Mijn eerste indruk is zeer goed. Telefoon ziet er degelijk uit, ligt lekker in de hand en werkt soepel. Swipen en scrollen werkt ook super. Kortom; als je een nieuwe telefoon moet hebben kan ik je de Hema H5 echt aanraden. Mensen in mijn omgeving reageerden in eerste instantie negatief omdat het een hema toestel is. Maar dat is onterecht. Ik denk dat je voor de duurdere merken ook grotendeels voor de naam betaalt. Google maar eens wat de productiekosten van een samsung of iphone zijn. Kortom: een fijne telefoon,groot 5" scherm, mooie kleuren en helderheid. Levering via de webshop van hema was binnen 1 dag!

Beoordeling van D.
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 10
Functies Functies: 8
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 7
Uiterlijk Uiterlijk: 10
Degelijkheid Degelijkheid: 9
Gemiddeld Gemiddeld: 9

Geplaatst op 7 maart 2015 om 18:50:04

De ervaring van Guus:

Toestel doet waarvoor het gemaakt is, bellen, surfen, spelen, gaat allemaal van een leien dakje. Mist alleen bekendheid.

Beoordeling van Guus
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 10
Functies Functies: 10
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 8
Uiterlijk Uiterlijk: 10
Degelijkheid Degelijkheid: 7
Gemiddeld Gemiddeld: 9

Geplaatst op 4 maart 2015 om 00:13:58

De ervaring van Berta:

Binnen 5 minuten kapot, was niet lekker verteerbaar

Beoordeling van Berta
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 1
Functies Functies: 1
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 1
Uiterlijk Uiterlijk: 1
Degelijkheid Degelijkheid: 1
Gemiddeld Gemiddeld: 1

Geplaatst op 30 januari 2015 om 23:55:27

De ervaring van Bert:

Toestel aangeschaft, eerste indruk positief. Doch app. werkt niet naar behoren. Haalt ondanks juiste instelling steeds oude mails weer op en schakelt niet over van wifi naar 3g en viceversa. App 3 dagen in mijn bezit gehad. Kontact gehad met klantenservice Hema, aangetekend opgestuurd(extra kosten!), krijg bericht dat geld binnen 30(!) dagen wordt teruggestort en 4 minuten later bericht dat nieuwe toestel onderweg is!! Weer gebeld met klantenservice Hema, nee u krijgt u geld terug. Zit nu reeds meer dan een maand zonder toestel en mijn geld heb ik ook nog steeds niet. Wederom mail naar de klantenservice, reactie kan 14 dagen duren, dus maar weer bellen en weer extra kosten.Voor de service van de Hema een dikke nul!

Beoordeling van Bert
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 8
Functies Functies: 8
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 7
Uiterlijk Uiterlijk: 8
Degelijkheid Degelijkheid: 8
Gemiddeld Gemiddeld: 8

Geplaatst op 5 januari 2015 om 06:30:22

De ervaring van John:

Ik gebruik het toestel voor telefoneren en internet via wifi. Af en toe uitzending gemist bekijken en muziek. Telefoneren gaat goed, geluid is iets wat schel maar wel goed verstaanbaar. Surfen gaat via wifi vlot. Uiteraard is en blijft een klein scherm niet idiaal. Kleuren zijn iets aan de blauwe kant maar niet storend. Geluid uit de speaker is erg schel, via een hoofdtelefoon is het beter. Geluid is via een aantal verschillende frequenties goed te regelen. Foto's maken is af en toe lastig. Stelt moeilijk scherp, is met een andere app om foto's te maken goed te doen. Foto's zijn van redelijke kwaliteit. Mist het vrolijke en kleurige van andere toestellen. Batterij is ruim voldoende, gaat pas na 3 a 4 dagen weer aan de lader. Geeft niet altijd de juiste batterij lading aan. Gaat somsbinnen een uur van 35% naar 5%, kan aan mijn toestel liggen. Verder een makkelijk en simpel toestel wat alles doet wat hij moet doen.

Beoordeling van John
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 8
Functies Functies: 8
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 6
Uiterlijk Uiterlijk: 9
Degelijkheid Degelijkheid: 7
Gemiddeld Gemiddeld: 8

Geplaatst op 11 december 2014 om 22:14:25

De ervaring van John:

Ik gebruik het toestel voor telefoneren en internet bia wifi. Af en toe uitzending gemist bekijken en muziek. Telefoneren gaat goed, geluid is iets wat schel maar wel goed verstaanbaar. Surfen gaat via wifi vlot. Uiteraard is en blijft een klein scherm niet idiaal. Kleuren zijn iets aan de blauwe kant maar niet storend. Geluid uit de speaker is erg schel, via een hoofdtelefoon is het beter. Geluid is via een aantal verschillende frequenties goed te regelen. Foto's maken is af en toe lastig. Stelt moeilijk scherp, is met een andere app om foto's te maken goed te doen. Foto's zijn van redelijke kwaliteit. Mist het vrolijke en kleurige van andere toestellen. Batterij is ruim voldoende, gaat pas na 3 a 4 dagen weer aan de lader. Geeft niet altijd de juiste batterij lading aan. Gaat somsbinnen een uur van 35% naar 5%, kan aan mijn toestel liggen. Verder een makkelijk en simpel toestel wat alles doet wat hij moet doen.

Beoordeling van John
Gebruiksgemak Gebruiksgemak: 8
Functies Functies: 8
Geluidskwaliteit Geluidskwaliteit: 6
Uiterlijk Uiterlijk: 9
Degelijkheid Degelijkheid: 7
Gemiddeld Gemiddeld: 8

Geplaatst op 11 december 2014 om 22:10:50

 

Review schrijven over de HEMA smartphone H5

Draag zelf ook je steentje bij en plaats hier jouw ervaring met de HEMA smartphone H5!

Geef per criteria een punt
Gebruiksgemak
Functies
Geluidskwaliteit
Uiterlijk
Degelijkheid

Beschrijf hier jouw ervaring


Hoe lang in bezit?
Naam
E-mailadres

(wordt niet getoond)

Vul de letters in