• Al 13 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > > Moto E6 Play

Motorola Moto E6 Play

Motorola Moto E6 Play voorkantMotorola Moto E6 Play achterkant

Motorola Moto E6 Play

Leverbaar
  • 5.5" beeldscherm (14 cm)
  • 13 megapixel camera
  • 32 GB geheugen (+ maximaal 256 GB externe opslag)
Met abonnement €10,-€10,- per maand / Los €89,-€89,- los
Nr. 10 BUDGET telefoon van dit moment!

Top 3 acties

  Telefoon Provider Jaar Minuten Internet Kosten  
Motorola Moto E6 Play foto
Motorola Moto E6 Play
3-6 dagen
Ben 2 jr. 200 min. + 5 GB4G 13,50   12,50 Bekijk
Info Eenmalig:   0,00
Toestel p/m: 2,50
Abo p/m: 10,00
Motorola Moto E6 Play foto
Motorola Moto E6 Play
Ben 2 jr. 200 min + 5 GB 12,50
13,50
Toestel €2,50 p/m | Abo €10,00 p/m
>

   
Motorola Moto E6 Play foto
Motorola Moto E6 Play
3-6 dagen
Ben 2 jr. Onb. min. + 5 GB4G 16,00   14,00 Bekijk
Info Eenmalig:   0,00
Toestel p/m: 2,00
Abo p/m: 12,00
Motorola Moto E6 Play foto
Motorola Moto E6 Play
Ben 2 jr. Onb. min + 5 GB 14,00
16,00
Toestel €2,00 p/m | Abo €12,00 p/m
>

   
Motorola Moto E6 Play foto
Motorola Moto E6 Play
3-6 dagen
Ben 2 jr. 200 min. + 5 GB4G+ 13,50   13,00 Bekijk
Info Eenmalig:   0,00
Toestel p/m: 2,00
Abo p/m: 11,00
Motorola Moto E6 Play foto
Motorola Moto E6 Play
Ben 2 jr. 200 min + 5 GB 13,00
13,50
Toestel €2,00 p/m | Abo €11,00 p/m
>

   
Kosten: maandlasten + eenmalig toestelbedrag gedeeld door looptijd
Tik op de grijze knop voor een uitleg van de kosten

Alle prijzen

Alle prijzen


Motorola Moto E6 Play review

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Motorola Moto E6 Play. De goedkoopste Motorola Moto E6 Play aanbiedingen met abonnement vergelijk je op de pagina prijzen. Op dit moment is de Moto E6 Play al te bestellen vanaf € 10,- per maand.

Introductie

De Motorola Moto E6 Play is een smartphone met een gewicht van 145 gram en is 147 x 71 x 8 millimeter groot. Deze smartphone draait op het Android 9.0 platform en beschikt over een 1.5 GHz Quad-core processor (Processor: MediaTek MT6739. Grafische processor: PowerVR GE8100.). Je mobiele telefoon stelt je in staat om altijd bereikbaar te zijn, helaas zijn de stand-by tijd en de minuten die je kunt bellen voordat je het toestel weer moet opladen nog onbekend bij ons. Wel is bekend dat de Motorola Moto E6 Play beschikt over een Lithium-Ion batterij met een capaciteit van 3000 mAh. Naast bellen beschikt dit gsm toestel ondermeer over de volgende functies: een FM radio met RDS, een MP3-speler, internet, e-mail en een 13 megapixel camera. Hierover lees je meer in de onderstaande paragrafen.

Internet en Multimedia

Tegenwoordig is het gebruik van internet op je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Evenals het downloaden van apps, TV kijken en muziek luisteren. Bellen lijkt dan ook steeds meer bijzaak te worden.

Met de Motorola Moto E6 Play heb je de mogelijkheid om te surfen op het internet. Dit toestel is geschikt voor supersnel 4G internet. Belangrijk hierbij is de juiste combinatie van de Motorola Moto E6 Play met een abonnement. Met het juiste abonnement surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun mobiele telefoon. Met de Motorola Moto E6 Play is het uiteraard mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Uiteraard kun je op deze Motorola Moto E6 Play smartphone ook allerlei apps installeren, zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en allerlei andere handige apps of leuke spelletjes.

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op de mobiele telefoon wordt gedaan, ook neemt de mobiele telefoon steeds meer de functie in van mediaspeler. Zo is het mogelijk om radio (FM) te luisteren op deze telefoon, waarbij de radio beschikt over RDS. Met apps is het ook mogelijk om radio te luisteren via internet. Let wel op, want dit kan veel dataverkeer kosten als je dit regelmatig doet en hierbij geen gebruik maakt van Wi-Fi. Je kunt je favoriete muziek ook beluisteren via de aanwezige mediaplayer. Uiteraard kun je met de mediaplayer van de Motorola Moto E6 Play ook filmpjes afspelen.

Nog snel even wat werk verzetten op je mobiele telefoon? Met de Motorola Moto E6 Play kan dat. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

Het opslaggeheugen van een mobiele telefoon bepaalt hoeveel apps, foto's, filmpjes, muziek en andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de Moto E6 Play heeft een grootte van 32 gigabyte. Naast het interne geheugen kun je de opslagruimte uitbreiden door middel van een MicroSD geheugenkaart. Hiermee kun je de opslagruimte uitbreiden met 256 gigabyte.

Camera

Naast de internet en multimedia mogelijkheden kan de Motorola Moto E6 Play ook functioneren als digitale camera. De camera schiet foto's met een maximale resolutie van 4208 x 3120 pixels (13 megapixels). Om ook in een donkere omgeving foto's te kunnen maken is deze Motorola uitgerust met een flitser. Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze gsm. De resolutie van deze beelden is maximaal 1920 x 1080 pixels groot.

Aan de voorzijde van de Motorola Moto E6 Play is nog een tweede camera te vinden van 5 megapixels. Hiermee kun je bijvoorbeeld selfies maken en videobellen.

Dual SIM

De Motorola Moto E6 Play is geschikt voor Dual SIM. Dit houdt in dat je twee simkaarten in deze telefoon kunt plaatsen. Dit is een handige optie voor gebruikers die bijvoorbeeld zowel een privé als een zakelijk telefoon abonnement hebben. Hiermee voorkom je dat je met 2 telefoons op zak rondloopt. Bekijk onze Dual SIM pagina voor meer informatie.

Bellen en verbindingsmogelijkheden

Per land worden andere frequenties gehanteerd die mobiel bellen mogelijk maken. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, gebruiken we de 900 en 1800 megahertz (MHz) frequentie en om in Noord- en Zuid-Amerika en Azië te kunnen bellen moet je toestel geschikt zijn voor het 850 MHz netwerk. De belfrequenties die door de Motorola Moto E6 Play worden ondersteund zijn: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz.

Met de Motorola Moto E6 Play leg je op verschillende manieren contact met de wereld. Natuurlijk is het mogelijk om lekker ouderwets te sms'en. Supersnel internetten met de Motorola Moto E6 Play is mogelijk doordat het toestel ondersteuning biedt voor 4G internet. Je kunt ook internetten door verbinding te maken via WiFi, waardoor je bijvoorbeeld thuis, op je werk, in een restaurant of op vakantie kunt internetten zonder dat dit ten koste gaat van je internetbundel. Je maakt dan namelijk gebruik van de vaste internetverbinding van die locatie. Bestanden overzetten van de Motorola Moto E6 Play naar je computer (of andersom) gaat eenvoudig via de aanwezige USB aansluiting. Via bluetooth (versie v4.2 met A2DP) kun je met je Moto E6 Play bestanden versturen naar andere mobiele telefoons of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

Bediening en overige functies

Het display van de Motorola Moto E6 Play is 5.5 inch groot en heeft een resolutie van 720 x 1440 pixels. Deze telefoon bedien je met een IPS LCD touchscreen. Naast de al genoemde functies zijn er nog een aantal basisfuncties beschikbaar op dit toestel: een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas, vliegtuigmodus en games, dus ook aan het vermaak is gedacht. Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Motorola Moto E6 Play.

Waar is de Motorola Moto E6 Play het goedkoopst?

De Motorola Moto E6 Play kopen? Vergelijk dan eenvoudig alle prijzen en aanbiedingen en ontdek waar je deze telefoon goedkoop kunt kopen.

Prijzen met abonnement Prijzen losse telefoon
Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!

Motorola Moto E6 Play met abonnement

VodafoneTele2KPNhollandsnieuweT-MobileBen
Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet