• Al 16 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!

Ben

Logo Ben
  • Scherpe acties
  • Stel zelf je abonnement samen
  • Maakt gebruik van het T-Mobile netwerk

Kenmerken Ben

- Je betaalt slechts €14,95 aansluitkosten
- Maakt gebruik van het T-Mobile netwerk
- Snel 4G internet
- Vaste lage prijzen

Ben abonnementen

Ben combineert de lage prijs van sim only met de nieuwste smartphones zodat je een erg scherp geprijsde combinatie krijgt. Als je een telefoon bij je abonnement wilt heb je alleen de keuze uit tweejarige abonnementen maar bij sim only heb je de keuze uit een abonnement van twee jaar of een abonnement dat je maandelijks op kan zeggen. Er zijn overigens wel webwinkels waar je kunt kiezen uit een smartphone in combinatie met een maandelijks opzegbaar abonnement, maar dan betaal je bijna de volledige prijs voor de smartphone.

Stel zelf je abonnement samen

Ben geeft je de keuze uit 200 belminuten of onbeperkt bellen. Om te internetten kun je kiezen uit 2 GB, 5 GB, 10 GB, 15 GB of 20 GB. Al deze bundels hebben een erg lage prijs. Hierdoor zijn ook de aanbiedingen met telefoon vaak scherp geprijsd. 

Ben maakt voor internet gebruik van het 4G-netwerk. Je kunt kiezen voor de gewone 4G-snelheid of voor extra snel 4G+. Dit is twee keer zo snel en je betaalt hiervoor slechts 1 euro extra per maand.

Zie Ben.nl voor meer informatie en voorwaarden met betrekking tot de abonnementen.

Prijzen met telefoon Sim only prijzen

Beoordeling Ben
Dekking Dekking Ben
Klantenservice Klantenservice Ben
Diensten Diensten Ben
Gemiddeld Waardering Ben

Op basis van 6 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet