• Al 16 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!

KPN

Logo KPN
  • Supersnel 5G bij alle abonnementen
  • Combineer met KPN of XS4ALL Internet en krijg korting
  • Deel onderling MB's op hetzelfde adres

KPN abonnementen

KPN biedt de mogelijk om zelf je abonnement samen te stellen. Je kiest dus zelf de hoeveelheid data en het aantal minuten dat bij je past. Neem je meerdere KPN producten af op hetzelfde adres, dan kun je profiteren van extra voordeel. Je kunt dit aangeven in onze vergelijker.

KPN mobiel internet

Bij KPN kun je kiezen uit verschillende hoeveelheden internet per maand. Van geen internet tot KPN Unlimited Data: onbeperkt internet voor de meest fanatieke internetters. Alle abonnementen beschikken over supersnel 5G internet.

Bellen met KPN

Bij KPN kun je kiezen voor 150 belminuten of sms'jes, wat voor veel mensen al voldoende is. Wil je liever onbeperkt kunnen bellen en sms'en, dan kun je daar ook voor kiezen.

KPN entertainment

Met extra entertainment opties kun je je KPN-abonnement uitbreiden. Zo is het mogelijk om via KPN een abonnement af te nemen bij Spotify, Netflix, Disney+ en meer.

Zie KPN.nl voor meer informatie en voorwaarden met betrekking tot de abonnementen en extra opties.

Prijzen met telefoon Sim only prijzen

Beoordeling KPN
Dekking Dekking KPN
Klantenservice Klantenservice KPN
Diensten Diensten KPN
Gemiddeld Waardering KPN

Op basis van 8 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet