• Al 14 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!

KPN

Logo KPN
  • Supersnel 5G bij alle abonnementen
  • Kies het abonnement dat bij je past
  • Deel onderling MB's op hetzelfde adres

Kenmerken van KPN

- Je betaalt €29,95 aansluitkosten.
- Super snel 5G internet in heel Nederland

KPN abonnementen

KPN biedt verschillende abonnementen, zowel met als zonder telefoon erbij. De abonnementen met en zonder telefoon zijn in feite gelijk, alleen betaal je voor een sim-only abonnement maandelijks een wat lager bedrag. Alle abonnementen beschikken over internet met 5G-snelheid.

KPN mobiel internet

Bij KPN kun je kiezen uit verschillende hoeveelheden internet per maand. Er zijn een aantal bundels van 0 tot 25 gigabyte per maand en voor de meest fanatieke internetters is er een bundel met onbeperkt internet: KPN Unlimited Data.

Bellen met KPN

Bij KPN kun je kiezen voor 150 belminuten of sms'jes, wat voor veel mensen al voldoende is. Wil je liever onbeperkt kunnen bellen en sms'en, dan kun je daar ook voor kiezen.

KPN extra opties

Met extra opties kun je je KPN-abonnement uitbreiden. Zo is het mogelijk voordeliger uit te zijn in het buitenland of zonder zorgen te genieten van het streamen van muziek met bijvoorbeeld Spotify.

Zie KPN.nl voor meer informatie en voorwaarden met betrekking tot de abonnementen en extra opties.

Prijzen met telefoon Sim only prijzen

Beoordeling KPN
Dekking Dekking KPN
Klantenservice Klantenservice KPN
Diensten Diensten KPN
Gemiddeld Waardering KPN

Op basis van 8 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet