• Al 14 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!

KPN

Logo KPN
  • Supersnel 4G in heel Nederland
  • Geen kosten buiten je databundel
  • Pas je abonnement aan met extra opties

Kenmerken van KPN

- Je betaalt €29,95 aansluitkosten.
- Super snel 4G internet
- Buiten je bundel heeft je internet een snelheid van 64Kbps.
- Gratis Spotify bij Zorgeloos Premium

KPN abonnementen

KPN biedt verschillende abonnementen, zowel met als zonder telefoon erbij. De abonnementen met en zonder telefoon zijn in feite gelijk, alleen betaal je voor een sim-only abonnement maandelijks een wat lager bedrag. Je hebt bij KPN de keuze uit Basis, bedoeld voor de mensen die geen grote bel- en databundel nodig hebben, Vooral Internet waarbij de focus vooral op de internetbundel ligt en Zorgeloos waarmee je onbeperkt kunt bellen én veel internet hebt. Alle abonnementen beschikken over internet met 4G-snelheden.

KPN Basis

KPN Basis biedt je 150 minuten of sms'jes in combinatie met 500MB. Dit abonnement is vooral voor degenen die niet heel veel nodig hebben of niet veel uit willen geven per maand aan hun mobiele abonnement. En ben je door de 500MB heen? Geen nood want buiten je bundel betaal je niks extra! Je snelheid wordt simpelweg verlaagd naar 64Kbps, wat in feite snel genoeg is voor WhatsApp en het binnenhalen van de mail.

Basis
500MB Internet
- 150 min/sms
- 4G
Abo: v.a. €29,-
Sim: v.a. €17,50

 

KPN Vooral Internet

KPN Vooral Internet is vooral bedoeld voor de mensen die veel willen internetten en er is keuze uit twee bundels. Zo is er Vooral Internet Instap met 150 belminuten of sms'jes en 1GB aan data en Vooral Internet Standaard met 200 belminuten of sms'jes en 5GB aan data. Ook hier heb je als klant geen kosten buiten je databundel en wordt de snelheid vertraagd naar 64Kbps. Binnen de bundel heb je uiteraard zeer snel 4G-internet!

Vooral Internet Instap 1GB Internet
- 150 min/sms
- 4G
Abo: v.a. €32,50
Sim: v.a. €20,-
Vooral Internet Standaard 5GB Internet
- 200 min/sms
- 4G
Abo: v.a. €37,50
Sim: v.a. €25,-

 

KPN Zorgeloos

Als je geen zorgen wilt hebben over hoeveel minuten je nog hebt en veel gebruikmaakt van het internet op je telefoon dan is Zorgeloos perfect. Hier heb je de keuze uit drie bundels: Instap, Standaard en Premium. Ze bieden allemaal onbeperkt bellen en het enige verschil is de grootte van de databundel. Daarnaast krijg je bij Zorgeloos Premium ook nog eens gratis Spotify Premium erbij!

Zorgeloos
Instap

1GB Internet
- Onbeperkt min/sms
- 4G
Abo: v.a. €39,-
Sim: v.a. €27,50
Zorgeloos Standaard 5GB Internet
- Onbeperkt min/sms
- 4G
Abo: v.a. €44,-
Sim: v.a. €32,50
Zorgeloos Premium
+ Spotify Premium
10GB Internet
- Onbeperkt min/sms
- 4G
Abo: v.a. €54,-
Sim: v.a. €37,50

 

KPN ExtraOpties

Met ExtraOpties kun je je KPN-abonnement uitbreiden. Zo is het mogelijk voordeliger uit te zijn in het buitenland, zonder zorgen genieten van het streamen van muziek met bijvoorbeeld Spotify en de mogelijkheid openbare Wifi-hotspots van KPN te gebruiken.

Voor een overzicht van alle ExtraOpties ga je naar de website van KPN.

 

Zie KPN.nl voor meer informatie en voorwaarden met betrekking tot de abonnementen en extra opties.

Prijzen met telefoon Sim only prijzen

Beoordeling KPN
Dekking Dekking KPN
Klantenservice Klantenservice KPN
Diensten Diensten KPN
Gemiddeld Waardering KPN

Op basis van 8 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet