• Al 16 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > Vodafone

Vodafone

Logo Vodafone
  • Supersnel 5G bij alle abonnementen
  • Extra voordeel voor Ziggo klanten
  • Uitstekend netwerk en goede service

Vodafone abonnementen 

Vodafone heeft twee abonnementsvormen: Vodafone Red en Vodafone Start. Red is voor de grotere gebruiker en is onderverdeeld in Red, Red Together en Red Unlimited. Voor de gebruiker die niet zoveel data of minuten nodig heeft is er Vodafone Start, wat is onderverdeeld in Start M en Start L. Alle abonnementen maken gebruik van het betrouwbare en supersnelle 5G-netwerk van Vodafone, ongeacht of je een goedkoop of duur abonnement hebt.

Vodafone Red

Zoals gezegd is Vodafone Red voor de grotere gebruiker. De mensen die zorgeloos willen kunnen bellen en  internetten. Met het razendsnelle 5G-netwerk van Vodafone maak je bovendien optimaal gebruik van de Red abonnementen.

Red

15 GB internet
+ Onbeperkt bellen
+ Onbeperkt sms

€26,- p/mnd
Red Together

50 GB internet
+ Onbeperkt bellen
+ Onbeperkt sms

€30,- p/mnd
Red Unlimited Onbeperkt internet
+ Onbeperkt bellen
+ Onbeperkt sms
€32,50  p/mnd

 

Vodafone Start

Wanneer de Red abonnementen iets teveel van het goede zijn, dan is een Vodafone Start abonnement misschien wel wat voor jou. Deze bevatten minder minuten en data, maar zijn dan ook een stuk voordeliger. Ook de Start abonnementen maken gebruik van het razendsnelle 5G-netwerk van Vodafone.

Start M

2 GB internet
+ 150 minuten
+ Onbeperkt sms'en

€13,50 p/mnd
Start L

5 GB internet
+ 150 minuten
+ Onbeperkt sms'en

€17,50 p/mnd

Extra voordeel voor Ziggo klanten

Als je thuis internet van Ziggo hebt, dan ontvang je gratis extra voordeel. Vodafone en Ziggo werken samen om klanten te laten profiteren van deze voordelen. Deze voordelen bestaan uit:

  • - Tot €5 korting per maand
  • - Gratis dubbele data
  • - Gratis extra TV-pakket 
In onze vergelijker kun je aangeven of je thuis gebruik maakt van Ziggo internet/tv. Je ziet dan direct per aanbieding de juiste prijzen.
 

Vodafone abonnement met telefoon of sim only

Weet je welk abonnement je wilt, dan kun je kiezen of je alleen het abonnement wilt bestellen, een Vodafone sim only, of dat je een Vodafone abonnement met een telefoon wilt bestellen. Het is vrijwel altijd een stuk voordeliger om een combinatie van telefoon + abonnement te bestellen dan het bestellen van een losse telefoon en een sim only abonnement. 

Zie Vodafone.nl voor meer informatie en voorwaarden met betrekking tot de abonnementen.

Prijzen met telefoon Sim only prijzen

Beoordeling Vodafone
Dekking Dekking Vodafone
Klantenservice Klantenservice Vodafone
Diensten Diensten Vodafone
Gemiddeld Waardering Vodafone

Op basis van 41 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet