• Al 14 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > Vodafone

Vodafone

Logo Vodafone
  • 4G-toegang bij alle abonnementen
  • Gebruik maken van voordeelopties
  • Onbeperkt bellen, sms'en en internetten

Kenmerken van Vodafone

- Je betaalt €30,- aansluitkosten.
- Super snel 4G internet.
- Multisim mogelijk bij alle abonnementen.
- Keuze om je toestel maandelijks of in één keer af te betalen.

Vodafone abonnementen 

Vodafone heeft twee abonnementsvormen onderverdeeld in zes abonnementen. Er is Red, voor de grootverbruiker en deze is onderverdeeld in Red Essential, Red en Red Super. Dan is er voor de gebruiker die niet zoveel data of minuten nodig heeft nog Smart en dat is onderverdeeld in Smart 200, Smart 500 en Smart 700. Alle abonnementen hebben de maximale snelheid die mogelijk is, in tegenstelling tot wat veel andere providers aanbieden. Jouw abonnement beschikt over de maximaal haalbare snelheid van Vodafone 4G, ongeacht of je nou een goedkoop of duur abonnement hebt.

Vodafone Red

Zoals gezegd is Vodafone Red voor de grootgebruiker, de mensen die zorgeloos willen kunnen bellen, internetten en sms'en. De maximale snelheid van het internet bedraagt maar liefst 225Mbit per seconde en met uploaden heb je een snelheid van maximaal 50Mbit per seconde. Dit zijn wel de theoretische maximale snelheden dus in de praktijk zal de snelheid wat lager uitvallen en dat kan liggen aan tal van zaken. Maar dat Vodafone 4G razendsnel is mag duidelijk zijn en met de Red-abonnementen kun je er volop gebruik van maken.

Red Essential

1GB internet
+ 300 minuten
+ Onbeperkt sms

 

Abo: €44,-
Sim: €34,-
Red

2GB internet
+ Onbeperkt bellen
+ Onbeperkt sms

 

Abo: €49,-
Sim: €39,-
Red Super 6GB internet
+ Onbeperkt bellen
+ Onbeperkt sms
Abo: €75,-
Sim: €60,-

 

Telefoon met Vodafone abonnement

Als je je abonnement hebt gekozen kun je nog een telefoon uitkiezen (tenzij je sim only hebt) en daarvoor heeft Vodafone een handige constructie bedacht. Je kunt zelf kiezen hoeveel je per maand extra wilt betalen voor je smartphone en hoe meer je per maand wilt betalen, hoe minder je eenmalige betaling is. Er zijn in totaal zes categorieën het bedrag steeds met €5,- per maand verhogen.

Vodafone Smart

Wanneer de Red-abonnementen iets teveel van het goede zijn dan is een van de drie Vodafone Smart-abonnementen misschien wel wat voor jou. Deze bevatten wat minder belminuten en data maar zijn dan ook een stuk voordeliger per maand. In tegenstelling tot de Red-abonnementen heb je hierbij ook geen toestel-categorieën waardoor vooral duurdere smartphones een fikse bijbetaling kunnen hebben. Wel heb je gewoon de volle 4G-snelheid van 225Mbps én je kunt onbeperkt sms'en. Je krijgt dus toch nog best wel wat ook al betaal je heel wat minder. Van Smart 700 is er overigens een sim-only variant beschikbaar.

Smart 200

200MB internet
+ 100 minuten
+ Onbeperkt sms'en

 

Abo: €29,-
Sim: €19,-
Smart 500

500MB internet
+ 150 minuten
+ Onbeperkt sms'en

 

Abo: €35,-
Sim: €22,50
Smart 700

700MB internet
+ 200 minuten
+ Onbeperkt sms'en

 

Abo: €40,-

Vodafone Extra opties

Met extra opties kun je je Vodafone-abonnement uitbreiden. Zo zijn er BloX voordeelbundels waarmee je onbeperkt internetten aan kunt zetten, extra data kunt nemen, voordeliger bellen en internetten in het buitenland of bundels voor eenmalig wat extra data. Ook is er een speciale optie om 3G binnenshuis te krijgen wanneer je normaal maar een slecht signaal hebt binnen, maar ook een verzekering, speciale apps en de mogelijkheid één simkaart te gebruiken voor je smartphone en eentje voor tablet zodat je één abonnement kunt gebruiken op twee apparaten.

Voor een overzicht van alle extra opties ga je naar de website van Vodafone

Zie Vodafone.nl voor meer informatie en voorwaarden met betrekking tot de abonnementen en extra opties.

Prijzen met telefoon Sim only prijzen

Beoordeling Vodafone
Dekking Dekking Vodafone
Klantenservice Klantenservice Vodafone
Diensten Diensten Vodafone
Gemiddeld Waardering Vodafone

Op basis van 41 ervaringen


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet