• Al 14 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > > P30 Lite New Edition

Huawei P30 Lite New Edition

Geen foto


De Huawei P30 Lite New Edition is niet meer leverbaar.

Bekijk de populairste Huawei telefoons.

Alle prijzen

Alle prijzen


Huawei P30 Lite New Edition review

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Huawei P30 Lite New Edition. De goedkoopste Huawei P30 Lite New Edition aanbiedingen met abonnement vergelijk je op de pagina prijzen. Op dit moment is de P30 Lite New Edition al te bestellen vanaf € 15,50 per maand.

Introductie

De Huawei P30 Lite New Edition is een smartphone met een gewicht van 159 gram en is 153 x 73 x 7 millimeter groot. Deze smartphone draait op het Android 9.0 platform en beschikt over een 2.2 GHz Octa-core processor (Processor: HiSilicon Kirin 710. Grafische processor: ARM Mali G51.). Je mobiele telefoon stelt je in staat om altijd bereikbaar te zijn, helaas zijn de stand-by tijd en de minuten die je kunt bellen voordat je het toestel weer moet opladen nog onbekend bij ons. Wel is bekend dat de Huawei P30 Lite New Edition beschikt over een Lithium-Ion polymeer batterij met een capaciteit van 3340 mAh. Naast bellen beschikt dit gsm toestel ondermeer over de volgende functies: een MP3-speler, internet, e-mail en een 48 megapixel camera. Hierover lees je meer in de onderstaande paragrafen.

Internet en Multimedia

Tegenwoordig is het gebruik van internet op je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Evenals het downloaden van apps, TV kijken en muziek luisteren. Bellen lijkt dan ook steeds meer bijzaak te worden.

Met de Huawei P30 Lite New Edition heb je de mogelijkheid om te surfen op het internet. Dit toestel is geschikt voor supersnel 4G internet. Belangrijk hierbij is de juiste combinatie van de Huawei P30 Lite New Edition met een abonnement. Met het juiste abonnement surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun mobiele telefoon. Met de Huawei P30 Lite New Edition is het uiteraard mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Uiteraard kun je op deze Huawei P30 Lite New Edition smartphone ook allerlei apps installeren, zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en allerlei andere handige apps of leuke spelletjes.

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op de mobiele telefoon wordt gedaan, ook neemt de mobiele telefoon steeds meer de functie in van mediaspeler. Je kunt geen FM radio luisteren op deze telefoon. Met apps is het wel mogelijk om radio te luisteren via het internet. Maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van Wi-Fi, zodat je niet teveel data uit je internetbundel verstookt. Je kunt opgeslagen muziekbestanden op je telefoon beluisteren via de aanwezige mediaplayer. Uiteraard kun je met de mediaplayer van de Huawei P30 Lite New Edition ook filmpjes afspelen.

Nog snel even wat werk verzetten op je mobiele telefoon? Met de Huawei P30 Lite New Edition kan dat. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

Het opslaggeheugen van een mobiele telefoon bepaalt hoeveel apps, foto's, filmpjes, muziek en andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de P30 Lite New Edition heeft een grootte van 256 gigabyte. Naast het interne geheugen kun je de opslagruimte uitbreiden door middel van een MicroSD geheugenkaart. Hiermee kun je de opslagruimte uitbreiden met 512 gigabyte.

Camera

Naast de internet en multimedia mogelijkheden kan de Huawei P30 Lite New Edition ook functioneren als digitale camera. De camera schiet foto's met een maximale resolutie van 8000 x 6000 pixels (48 megapixels). Om ook in een donkere omgeving foto's te kunnen maken is deze Huawei uitgerust met een flitser. Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze gsm. De resolutie van deze beelden is maximaal 1920 x 1080 pixels groot.

Aan de voorzijde van de Huawei P30 Lite New Edition is nog een tweede camera te vinden van 32 megapixels. Hiermee kun je bijvoorbeeld selfies maken en videobellen.

Bellen en verbindingsmogelijkheden

Per land worden andere frequenties gehanteerd die mobiel bellen mogelijk maken. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, gebruiken we de 900 en 1800 megahertz (MHz) frequentie en om in Noord- en Zuid-Amerika en Azië te kunnen bellen moet je toestel geschikt zijn voor het 850 MHz netwerk. De belfrequenties die door de Huawei P30 Lite New Edition worden ondersteund zijn: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz. Je kunt 1 simkaart in de Huawei P30 Lite New Edition plaatsen en is dus niet geschikt voor Dual SIM.

Met de Huawei P30 Lite New Edition leg je op verschillende manieren contact met de wereld. Natuurlijk is het mogelijk om lekker ouderwets te sms'en. Supersnel internetten met de Huawei P30 Lite New Edition is mogelijk doordat het toestel ondersteuning biedt voor 4G internet. Je kunt ook internetten door verbinding te maken via WiFi, waardoor je bijvoorbeeld thuis, op je werk, in een restaurant of op vakantie kunt internetten zonder dat dit ten koste gaat van je internetbundel. Je maakt dan namelijk gebruik van de vaste internetverbinding van die locatie. Bestanden overzetten van de Huawei P30 Lite New Edition naar je computer (of andersom) gaat eenvoudig via de aanwezige USB aansluiting. Via bluetooth (versie v4.2 met A2DP) kun je met je P30 Lite New Edition bestanden versturen naar andere mobiele telefoons of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

Bediening en overige functies

Het display van de Huawei P30 Lite New Edition is 6.2 inch groot en heeft een resolutie van 1080 x 2312 pixels. Deze telefoon bedien je met een LCD touchscreen. Naast de al genoemde functies zijn er nog een aantal basisfuncties beschikbaar op dit toestel: een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas, vliegtuigmodus en games, dus ook aan het vermaak is gedacht. Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Huawei P30 Lite New Edition.

Waar is de Huawei P30 Lite New Edition het goedkoopst?

De Huawei P30 Lite New Edition kopen? Vergelijk dan eenvoudig alle prijzen en aanbiedingen en ontdek waar je deze telefoon goedkoop kunt kopen.

Prijzen met abonnement Prijzen losse telefoon
Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!

Huawei P30 Lite New Edition met abonnement

Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet