• Al 14 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > > P30 Pro New Edition

Huawei P30 Pro New Edition

Geen foto

Huawei P30 Pro New Edition

Momenteel geen acties beschikbaar. Kies een andere telefoon
5 10 gebaseerd op 9 reviews10 (9 reviews)
   
  • 6.59" beeldscherm (16.7 cm)
  • 40 megapixel camera
  • 256 GB geheugen (+ maximaal 256 GB externe opslag)
Met abonnement €27,50€27,50 per maand /


Huawei P30 Pro New Edition review

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Huawei P30 Pro New Edition.

Introductie

De Huawei P30 Pro New Edition is een smartphone met een gewicht van 192 gram en is 158 x 73 x 8 millimeter groot. Deze smartphone draait op het Android 10.0 platform en beschikt over een 2.6 GHz Octa-core processor (Processor: HiSilicon Kirin 980. Grafische processor: ARM Mali G76.). Om ervoor te zorgen dat je altijd bereikbaar bent, heeft de P30 Pro New Edition een stand-by tijd van 709 uur en kun je 2700 minuten bellen voordat je de Lithium-Ion batterij van het toestel weer moet opladen. Naast bellen beschikt dit gsm toestel ondermeer over de volgende functies: een FM radio met RDS, een MP3-speler, internet, e-mail en een 40 megapixel camera. Hierover lees je meer in de onderstaande paragrafen.

Internet en Multimedia

Tegenwoordig is het gebruik van internet op je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Evenals het downloaden van apps, TV kijken en muziek luisteren. Bellen lijkt dan ook steeds meer bijzaak te worden.

Met de Huawei P30 Pro New Edition heb je de mogelijkheid om te surfen op het internet. Dit toestel is geschikt voor supersnel 4G internet. Belangrijk hierbij is de juiste combinatie van de Huawei P30 Pro New Edition met een abonnement. Met het juiste abonnement surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun mobiele telefoon. Met de Huawei P30 Pro New Edition is het uiteraard mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Uiteraard kun je op deze Huawei P30 Pro New Edition smartphone ook allerlei apps installeren, zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en allerlei andere handige apps of leuke spelletjes.

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op de mobiele telefoon wordt gedaan, ook neemt de mobiele telefoon steeds meer de functie in van mediaspeler. Zo is het mogelijk om radio (FM) te luisteren op deze telefoon, waarbij de radio beschikt over RDS. Met apps is het ook mogelijk om radio te luisteren via internet. Let wel op, want dit kan veel dataverkeer kosten als je dit regelmatig doet en hierbij geen gebruik maakt van Wi-Fi. Je kunt je favoriete muziek ook beluisteren via de aanwezige mediaplayer. Uiteraard kun je met de mediaplayer van de Huawei P30 Pro New Edition ook filmpjes afspelen.

Nog snel even wat werk verzetten op je mobiele telefoon? Met de Huawei P30 Pro New Edition kan dat. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

Het opslaggeheugen van een mobiele telefoon bepaalt hoeveel apps, foto's, filmpjes, muziek en andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de P30 Pro New Edition heeft een grootte van 256 gigabyte. Naast het interne geheugen kun je de opslagruimte uitbreiden door middel van een NM geheugenkaart. Hiermee kun je de opslagruimte uitbreiden met 256 gigabyte.

Camera

Naast de internet en multimedia mogelijkheden kan de Huawei P30 Pro New Edition ook functioneren als digitale camera. De resolutie van de camera is nog onbekend. Om ook in een donkere omgeving foto's te kunnen maken is deze Huawei uitgerust met een flitser. Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze gsm. De resolutie van deze beelden is maximaal 3840 x 2160 pixels groot.

Aan de voorzijde van de Huawei P30 Pro New Edition is nog een tweede camera te vinden van 32 megapixels. Hiermee kun je bijvoorbeeld selfies maken en videobellen.

Dual SIM

De Huawei P30 Pro New Edition is geschikt voor Dual SIM. Dit houdt in dat je twee simkaarten in deze telefoon kunt plaatsen. Dit is een handige optie voor gebruikers die bijvoorbeeld zowel een privé als een zakelijk telefoon abonnement hebben. Hiermee voorkom je dat je met 2 telefoons op zak rondloopt. Bekijk onze Dual SIM pagina voor meer informatie.

Bellen en verbindingsmogelijkheden

Per land worden andere frequenties gehanteerd die mobiel bellen mogelijk maken. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, gebruiken we de 900 en 1800 megahertz (MHz) frequentie en om in Noord- en Zuid-Amerika en Azië te kunnen bellen moet je toestel geschikt zijn voor het 850 MHz netwerk. De belfrequenties die door de Huawei P30 Pro New Edition worden ondersteund zijn: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz.

Met de Huawei P30 Pro New Edition leg je op verschillende manieren contact met de wereld. Natuurlijk is het mogelijk om lekker ouderwets te sms'en. Supersnel internetten met de Huawei P30 Pro New Edition is mogelijk doordat het toestel ondersteuning biedt voor 4G internet. Je kunt ook internetten door verbinding te maken via WiFi, waardoor je bijvoorbeeld thuis, op je werk, in een restaurant of op vakantie kunt internetten zonder dat dit ten koste gaat van je internetbundel. Je maakt dan namelijk gebruik van de vaste internetverbinding van die locatie. Bestanden overzetten van de Huawei P30 Pro New Edition naar je computer (of andersom) gaat eenvoudig via de aanwezige USB aansluiting. Via bluetooth (versie v5.0 met A2DP) kun je met je P30 Pro New Edition bestanden versturen naar andere mobiele telefoons of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

Bediening en overige functies

Het display van de Huawei P30 Pro New Edition is 6.59 inch groot en heeft een resolutie van 1080 x 2340 pixels. Deze telefoon bedien je met een IPS LCD touchscreen. Naast de al genoemde functies zijn er nog een aantal basisfuncties beschikbaar op dit toestel: een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas, vliegtuigmodus en games, dus ook aan het vermaak is gedacht. Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Huawei P30 Pro New Edition.

Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet