• Al 11 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > > Xperia XZ2 Compact

Sony Xperia XZ2 Compact

Sony Xperia XZ2 Compact voorkantSony Xperia XZ2 Compact achterkant

Sony Xperia XZ2 Compact

4.85 9.7 gebaseerd op 21 reviews9.7 (21 reviews)
    Leverbaar
  • 5" beeldscherm (12.7 cm)
  • 19 megapixel camera
  • 64 GB geheugen (+ maximaal 256 GB externe opslag)
Met abonnement €24,-€24,- per maand / Los €442,-€442,- los

Top 3 acties

  Telefoon Provider Jaar Minuten Internet Kosten  
Sony Xperia XZ2 Compact foto
Sony Xperia XZ2 Compact Tele2 2 jr. 100 min. + 10 GB4G 34,00   28,00 Bekijk
Info Eenmalig:   0,00
Toestel p/m: 13,00
Abo p/m: 15,00
Sony Xperia XZ2 Compact foto
Sony Xperia XZ2 Compact
Tele2 2 jr. 100 min + 10 GB 28,00
34,00
Toestel €13,00 p/m | Abo €15,00 p/m

Sony Xperia XZ2 Compact foto
Sony Xperia XZ2 Compact Tele2 2 jr. Onb. min. + 5 GB4G 35,00   29,00 Bekijk
Info Eenmalig:   0,00
Toestel p/m: 14,00
Abo p/m: 15,00
Sony Xperia XZ2 Compact foto
Sony Xperia XZ2 Compact
Tele2 2 jr. Onb. min + 5 GB 29,00
35,00
Toestel €14,00 p/m | Abo €15,00 p/m

Sony Xperia XZ2 Compact foto
Sony Xperia XZ2 Compact Tele2 2 jr. Onb. min. + 10 GB4G 38,00   31,00 Bekijk
Info Eenmalig:   0,00
Toestel p/m: 13,00
Abo p/m: 18,00
Sony Xperia XZ2 Compact foto
Sony Xperia XZ2 Compact
Tele2 2 jr. Onb. min + 10 GB 31,00
38,00
Toestel €13,00 p/m | Abo €18,00 p/m

Kosten: maandlasten + eenmalig toestelbedrag gedeeld door looptijd
Tik op de grijze knop voor een uitleg van de kosten

Alle prijzen

Alle prijzen


Sony Xperia XZ2 Compact review

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Sony Xperia XZ2 Compact. De goedkoopste Sony Xperia XZ2 Compact aanbiedingen met abonnement vergelijk je op de pagina prijzen. Op dit moment is de Xperia XZ2 Compact al te bestellen vanaf € 24,- per maand.

Introductie

De Sony Xperia XZ2 Compact is een smartphone met een gewicht van 168 gram en is 135 x 65 x 12 millimeter groot. Deze smartphone draait op het Android 8.0 platform en beschikt over een 2.8 GHz Octa-core processor (Processor: Qualcomm Snapdragon 845. Grafische processor: Qualcomm Adreno 630.). Je mobiele telefoon stelt je in staat om altijd bereikbaar te zijn, helaas zijn de stand-by tijd en de minuten die je kunt bellen voordat je het toestel weer moet opladen nog onbekend bij ons. Wel is bekend dat de Sony Xperia XZ2 Compact beschikt over een Lithium-Ion batterij met een capaciteit van 2870 mAh. Naast bellen beschikt dit gsm toestel ondermeer over de volgende functies: een MP3-speler, internet, e-mail en een 19 megapixel camera. Hierover lees je meer in de onderstaande paragrafen.

Internet en Multimedia

Tegenwoordig is het gebruik van internet op je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Evenals het downloaden van apps, TV kijken en muziek luisteren. Bellen lijkt dan ook steeds meer bijzaak te worden.

Met de Sony Xperia XZ2 Compact heb je de mogelijkheid om te surfen op het internet. Dit toestel is ook geschikt voor supersnel 4G internet. Belangrijk hierbij is de juiste combinatie van de Sony Xperia XZ2 Compact met een abonnement. Met het juiste abonnement surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun mobiele telefoon. Met de Sony Xperia XZ2 Compact is het uiteraard mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Uiteraard kun je op deze Sony Xperia XZ2 Compact smartphone ook allerlei apps installeren, zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en allerlei andere handige apps of leuke spelletjes.

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op de mobiele telefoon wordt gedaan, ook neemt de mobiele telefoon steeds meer de functie in van mediaspeler. Je kunt geen FM radio luisteren op deze telefoon. Met apps is het wel mogelijk om radio te luisteren via het internet. Maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van Wi-Fi, zodat je niet teveel data uit je internetbundel verstookt. Je kunt opgeslagen muziekbestanden op je telefoon beluisteren via de aanwezige mediaplayer. Uiteraard kun je met de mediaplayer van de Sony Xperia XZ2 Compact ook filmpjes afspelen.

Nog snel even wat werk verzetten op je mobiele telefoon? Met de Sony Xperia XZ2 Compact kan dat. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

Het opslaggeheugen van een mobiele telefoon bepaalt hoeveel apps, foto's, filmpjes, muziek en andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de Xperia XZ2 Compact heeft een grootte van 64 gigabyte. Naast het interne geheugen kun je de opslagruimte uitbreiden door middel van een MicroSD geheugenkaart. Hiermee kun je de opslagruimte uitbreiden met 256 gigabyte.

Camera

Naast de internet en multimedia mogelijkheden kan de Sony Xperia XZ2 Compact ook functioneren als digitale camera. De camera schiet foto's met een maximale resolutie van 3840 x 2160 pixels (19 megapixels). Om ook in een donkere omgeving foto's te kunnen maken is deze Sony uitgerust met een flitser. Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze gsm. De resolutie van deze beelden is maximaal 3840 x 2160 pixels groot.

Aan de voorzijde van de Sony Xperia XZ2 Compact is nog een tweede camera te vinden van 5 megapixels. Hiermee kun je bijvoorbeeld selfies maken en videobellen.

Dual SIM

De Sony Xperia XZ2 Compact is geschikt voor Dual SIM. Dit houdt in dat je twee simkaarten in deze telefoon kunt plaatsen. Dit is een handige optie voor gebruikers die bijvoorbeeld zowel een privé als een zakelijk telefoon abonnement hebben. Hiermee voorkom je dat je met 2 telefoons op zak rondloopt. Bekijk onze Dual SIM pagina voor meer informatie.

Bellen en verbindingsmogelijkheden

Per land worden andere frequenties gehanteerd die mobiel bellen mogelijk maken. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, gebruiken we de 900 en 1800 megahertz (MHz) frequentie en om in Noord- en Zuid-Amerika en Azië te kunnen bellen moet je toestel geschikt zijn voor het 850 MHz netwerk. De belfrequenties die door de Sony Xperia XZ2 Compact worden ondersteund zijn: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz.

Met de Sony Xperia XZ2 Compact leg je op verschillende manieren contact met de wereld. Natuurlijk is het mogelijk om lekker ouderwets te sms'en. Supersnel internetten met de Sony Xperia XZ2 Compact is mogelijk doordat het toestel ondersteuning biedt voor HSDPA , UMTS en 4G internet. Je kunt ook internetten door verbinding te maken via WiFi, waardoor je bijvoorbeeld thuis, op je werk, in een restaurant of op vakantie kunt internetten zonder dat dit ten koste gaat van je internetbundel. Je maakt dan namelijk gebruik van de vaste internetverbinding van die locatie. Bestanden overzetten van de Sony Xperia XZ2 Compact naar je computer (of andersom) gaat eenvoudig via de aanwezige USB aansluiting. Via bluetooth (versie v5.0 met A2DP) kun je met je Xperia XZ2 Compact bestanden versturen naar andere mobiele telefoons of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

Bediening en overige functies

Het display van de Sony Xperia XZ2 Compact is 5 inch groot en heeft een resolutie van 1080 x 2160 pixels. Deze telefoon bedien je met een IPS LCD touchscreen. Naast de al genoemde functies zijn er nog een aantal basisfuncties beschikbaar op dit toestel: een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas, vliegtuigmodus en games, dus ook aan het vermaak is gedacht. Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Sony Xperia XZ2 Compact.

Waar is de Sony Xperia XZ2 Compact het goedkoopst?

De Sony Xperia XZ2 Compact kopen? Vergelijk dan eenvoudig alle prijzen en aanbiedingen en ontdek waar je deze telefoon goedkoop kunt kopen.

Prijzen met abonnement Prijzen losse telefoon
Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!

Sony Xperia XZ2 Compact met abonnement

VodafoneTele2KPNhollandsnieuweTelfortBen


Grotere versie
Sony Xperia XZ2 Compact voorkant
Sony Xperia XZ2
Leverbaar!


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet