• Al 16 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
> > > 11T 256GB

Xiaomi 11T 256GB

Geen foto

Xiaomi 11T 256GB

Momenteel geen acties beschikbaar. Kies een andere telefoon
  • 6.67" beeldscherm (16.9 cm)
  • 108 megapixel camera
  • 256 GB geheugen
Met abonnement €25,-€25,- per maand /


Xiaomi 11T 256GB review

Op deze pagina vind je een uitgebreide review over de Xiaomi 11T 256GB.

Introductie

De Xiaomi 11T 256GB is een smartphone met een gewicht van 204 gram en is 164 x 77 x 9 millimeter groot. Deze smartphone draait op het Android 11.0 platform en beschikt over een 3.0 GHz Octa-core processor (Processor: MediaTek Dimensity 1200 AI. Grafische processor: ARM Mali G77.). Je mobiele telefoon stelt je in staat om altijd bereikbaar te zijn, helaas zijn de stand-by tijd en de minuten die je kunt bellen voordat je het toestel weer moet opladen nog onbekend bij ons. Wel is bekend dat de Xiaomi 11T 256GB beschikt over een Lithium-Ion polymeer batterij met een capaciteit van 5000 mAh. Naast bellen beschikt dit gsm toestel ondermeer over de volgende functies: een MP3-speler, e-mail en een 108 megapixel camera. Hierover lees je meer in de onderstaande paragrafen.

Internet en Multimedia

Tegenwoordig is het gebruik van internet op je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Evenals het downloaden van apps, TV kijken en muziek luisteren. Bellen lijkt dan ook steeds meer bijzaak te worden.

De Xiaomi 11T 256GB biedt echter geen mogelijkheden om te surfen op het internet. Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op de mobiele telefoon wordt gedaan, ook neemt de mobiele telefoon steeds meer de functie in van mediaspeler. Je kunt geen FM radio luisteren op deze telefoon. Je kunt opgeslagen muziekbestanden op je telefoon beluisteren via de aanwezige mediaplayer. Uiteraard kun je met de mediaplayer van de Xiaomi 11T 256GB ook filmpjes afspelen.

Nog snel even wat werk verzetten op je mobiele telefoon? Met de Xiaomi 11T 256GB kan dat. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

Het opslaggeheugen van een mobiele telefoon bepaalt hoeveel apps, foto's, filmpjes, muziek en andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de 11T 256GB heeft een grootte van 256 gigabyte.

Camera

Naast de internet en multimedia mogelijkheden kan de Xiaomi 11T 256GB ook functioneren als digitale camera. De camera schiet foto's met een maximale resolutie van 12032 x 9024 pixels (108 megapixels). Om ook in een donkere omgeving foto's te kunnen maken is deze Xiaomi uitgerust met een flitser. Je kunt niet alleen foto's maken, maar het is ook mogelijk om filmpjes op te nemen met deze gsm. De resolutie van deze beelden is maximaal 7680 x 4320 pixels groot.

Aan de voorzijde van de Xiaomi 11T 256GB is nog een tweede camera te vinden van 16 megapixels. Hiermee kun je bijvoorbeeld selfies maken en videobellen.

Dual SIM

De Xiaomi 11T 256GB is geschikt voor Dual SIM. Dit houdt in dat je twee simkaarten in deze telefoon kunt plaatsen. Dit is een handige optie voor gebruikers die bijvoorbeeld zowel een privé als een zakelijk telefoon abonnement hebben. Hiermee voorkom je dat je met 2 telefoons op zak rondloopt. Bekijk onze Dual SIM pagina voor meer informatie.

Bellen en verbindingsmogelijkheden

Per land worden andere frequenties gehanteerd die mobiel bellen mogelijk maken. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, gebruiken we de 900 en 1800 megahertz (MHz) frequentie en om in Noord- en Zuid-Amerika en Azië te kunnen bellen moet je toestel geschikt zijn voor het 850 MHz netwerk. De belfrequenties die door de Xiaomi 11T 256GB worden ondersteund zijn: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz.

Met de Xiaomi 11T 256GB leg je op verschillende manieren contact met de wereld. Natuurlijk is het mogelijk om lekker ouderwets te sms'en. Supersnel internetten met de Xiaomi 11T 256GB is mogelijk doordat het toestel ondersteuning biedt voor 5G internet. Je kunt ook internetten door verbinding te maken via WiFi, waardoor je bijvoorbeeld thuis, op je werk, in een restaurant of op vakantie kunt internetten zonder dat dit ten koste gaat van je internetbundel. Je maakt dan namelijk gebruik van de vaste internetverbinding van die locatie. Bestanden overzetten van de Xiaomi 11T 256GB naar je computer (of andersom) gaat eenvoudig via de aanwezige USB aansluiting. Via bluetooth (versie v5.2 met A2DP) kun je met je 11T 256GB bestanden versturen naar andere mobiele telefoons of maak je gebruik van je draadloze headset. Door de aanwezigheid van het A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset.

Bediening en overige functies

Het display van de Xiaomi 11T 256GB is 6.67 inch groot en heeft een resolutie van 1080 x 2400 pixels. Deze telefoon bedien je met een AMOLED touchscreen. Naast de al genoemde functies zijn er nog een aantal basisfuncties beschikbaar op dit toestel: een agenda, een alarmklok, een digitaal kompas, vliegtuigmodus en games, dus ook aan het vermaak is gedacht. Wil je alle eigenschappen nog eens bekijken, ga dan naar de overzichtelijke specificaties pagina van de Xiaomi 11T 256GB.

Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet