• Al 13 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!
Home Over

Smartphone


Een smartphone is een mobiele telefoon die qua functies niet veel verschilt van een computer. Je kunt er apps op installeren, je kunt er op internetten, je kunt het als navigatie gebruiken, films op kijken, muziek op luisteren, spelletjes op spelen en ga zo maar door! Er zijn verschillende besturingssystemen die je kunt vinden op een smartphone zoals Android van Google, iOS van Apple en Windows Phone van Microsoft.


Smartphone kopen

Als je een smartphone gaat kopen heb je enorm veel keuze. Ze zijn er in het groot of klein, goedkoop of juist heel duur, met de nieuwste hardware of met wat oudere hardware. Je kunt een dual sim smartphone kopen als je op twee simkaarten bereikbaar wilt zijn, een simlockvrije smartphone als je zelf wilt kiezen met welke provider je belt of een prepaid smartphone als je je kosten in de hand wilt houden. Er is dus nogal wat keuze en het is aan jou om te bepalen welke telefoon je uiteindelijk koopt.


Beste smartphone

Wat de beste smartphone is ligt helemaal aan jou. Wil jij het nieuwste van het nieuwste of is dat niet zo belangrijk? En wil je een smartphone met Android, eentje van Apple of met Windows erop? Bekijk alle telefoons en filter op diverse eigenschappen zodat je eenvoudig de beste smartphone kunt vinden!


Goedkope smartphone

Een smartphone hoeft niet per se duur te zijn en een goedkope smartphone hoeft niet per se slecht te zijn. Er zijn voldoende telefoons in de budgetcategorie die prima hun mannetje staan tussen de vaak veel duurdere modellen. Vooral Motorola, Microsoft en Huawei hebben erg interessante goedkope smartphones.


Smartphone vergelijken

Er zijn verschillende manieren waarop je een smartphone kunt vergelijken. Je kunt bijvoorbeeld een geschikte smartphone vinden door te filteren en sorteren op onze telefoon pagina. Twijfel je tussen enkele opties en wil je eenvoudig alle specificaties naast elkaar zien? Geen probleem, daarvoor hebben we de pagina smartphones vergelijken. Vervolgens kun je de prijzen van smartphones vergelijken met abonnement of zonder abonnement.Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet