• Al 15 jaar dé vergelijker van telefoons en abonnementen!

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 foto


De Samsung Galaxy S4 is niet meer leverbaar.

Bekijk de populairste Samsung telefoons.


Intro & Specificaties

Galaxy S4 IntroDe Samsung Galaxy S4 is de opvolger van de razend populaire Galaxy S3 en qua uiterlijk lijken de twee ook erg op elkaar. Toch zijn er wel wat verschillen, bijvoorbeeld de meegeleverde apps, de processor is sneller en het scherm is groter. Zo beschikt de Samsung Galaxy S4 over een 5 inch scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. Hierdoor komt de pixeldichtheid op 441 ppi wat een haarscherp beeld oplevert. Daarbij maakt het scherm gebruik van Super AMOLED waardoor de kleuren erg levendig zijn met een mooi diep contrast.

De Galaxy S4 heeft 2GB werkgeheugen aan boord en 16GB opslaggeheugen. De opslag kun je uitbreiden met een MicroSD-kaartje van maximaal 64GB.

Besturingssysteem & Features

De Samsung Galaxy S4 draait op Android 4.4 en wordt geleverd met Samsung’s eigen TouchWIZ uiterlijk en speciale apps. Denk aan S-Voice om de Galaxy S4 met je stem te bedienen en S-Drive om hem te gebruiken als navigatie-systeem . Ook kun je je Galaxy S4 bedienen zonder het scherm aan te raken dankzij Air Gesture. Deze functie maakt het mogelijk om je telefoon te bedienen door je vinger boven het scherm te houden. De Galaxy S4 beschikt ook over een infraroodzender waarmee je je televisie aan kunt sturen.

Twee andere spraakmakende features zijn Smart Scroll en Smart Pause. Smart Scroll houdt bij waar je kijkt in een tekst of website en scrollt het scherm automatisch wanneer dat nodig is. Smart Pause is een functie die speciaal bedoeld is voor als je video kijkt. Wanneer je een video kijkt en even wegkijkt van het scherm zal de video gepauzeerd worden tot je weer naar het scherm kijkt. Nooit meer een gedeelte van een video missen!

Multimedia & Camera

De Samsung Galaxy S4 heeft twee camera’s: eentje op de voorkant en eentje op de achterkant. De primaire camera heeft een resolutie van 13 megapixels en de frontcamera heeft een resolutie van 2 megapixels. Met de primaire camera kun je full HD filmpjes opnemen en er is een flitser beschikbaar. De foto’s en filmpjes die je met de Galaxy S4 maakt zien er erg goed uit en kunnen zich prima meten met foto’s en filmpjes van concurrerende smartphones.

Op multimedia-gebied is de Galaxy S4 een erg leuke telefoon. Video’s kijken is erg prettig op het 5 inch scherm, muziek klinkt goed en je hebt legio opties om foto’s en filmpjes te bewerken.  Denk aan DualShot, waarmee je jezelf in een foto van bijvoorbeeld je vriendin kunt plaatsen. De camera maakt dan twee foto’s, namelijk met de gewone camera én de frontcamera. De foto van jou wordt dan in de foto geplaatst die jij zojuist gemaakt hebt. Of Shoot&Sound waarmee je een visuele geluidsopname maakt. In feite maak je een foto waarbij ook een paar seconden aan audio zit. Voor wat extra actie heb je nog Drama Shot waarmee je filmpjes om kunt zetten naar slowmotion en met Story Album kun je al je foto’s, filmpjes, informatie over het weer, locaties en nog meer combineren in een mooie presentatie.

Overige specificaties

Grootte: 136,6 x 69,8 x 7,9mm Gewicht: 130 gram

Processor: Snapdragon 600, een quadcore-processor met 1,9GHz

Accu: 2600mAh met een standby-tijd tot 370 uur en een spreektijd tot 17 uur.

Netwerk: Ondersteuning voor zowel 3G als 4G in Nederland

Draadloze connectiviteit: wifi 802.11 a/b/g/n/ac, DLNA, wifi-direct, wifi hotspot, Bluetooth 4.0 en NFC

Klopt er iets niet?   Verbeter deze tekst door foutieve informatie aan ons door te geven!


Waarom wordt deze melding getoond?
Bestel je een telefoon met abonnement, dan bestaan je maandlasten uit twee delen: de toestelbundel en het abonnement. Als het totaalbedrag van de toestelbundel (contractduur x toestelbundel) hoger is dan 250 euro, dan is er sprake van een telefoonkrediet. De provider zal in dat geval beoordelen of je de maandlasten kunt dragen en het krediet wordt geregistreerd bij het BKR.

Wil je geen BKR-registratie, kies dan in de filters voor 'Geen BKR'. We zorgen er dan voor dat het telefoonkrediet onder de 250 euro blijft. In kosten scheelt dit niets of vrijwel niets: de eenmalige bijbetaling kan wat hoger zijn, maar de maandlasten zijn dan juist lager. Meer over het telefoonkrediet