Samsung vervangt kapotte Galaxy S4-accu gratis

Eerder deze maand doken er problemen op met de accu van de Samsung Galaxy S4. Zo zou de accu op kunnen zwellen of ontzettend snel leeglopen. Samsung heeft nu bekendgemaakt dat gebrekkige accu’s kostenvrij worden vervangen.

Samsung bekend met accu-probleem Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 AccuEerder deze maand verschenen er berichten online van Samsung Galaxy S4-accu’s die kapot gingen zonder reden. De accu’s zouden veel sneller dan normaal leeg zijn en in sommige gevallen zwellen de accu’s op tot het punt dat ze bijna open barsten. Accu’s zwellen wel vaker op, maar dat heeft vaak te maken met ouderdom en slijtage. De Galaxy S4 is echter pas een half jaar oud dus het opzwellen heeft weinig van doen met ouderdom. Samsung heeft nu laten weten aan TrustedReviews dat ze op de hoogte zijn van het probleem en dat het probleem een selecte groep consumenten heeft getroffen.

We vragen alle getroffen consumenten om alsjeblieft hun meest dichtstbijzijnde Samsung Electronics servicecenter te bezoeken, waar ze kosteloos een vervangende batterij ontvangen. We blijven toegewijd aan het bieden van de best mogelijke gebruikerservaring voor onze consumenten“, aldus Samsung.

Als jij ook een Galaxy S4 hebt met een slechte of opgezwollen accu, dan kun je contact opnemen met Samsung om een servicecenter bij jou in de buurt te vinden. Je kunt hiervoor bellen met 0900-7267864 (€0,10 per minuut).


Tags: , , , ,