OnePlus wacht met de verkoop van nieuwe OnePlus 3 in Nederland

OnePlus

Fabrikant OnePlus heeft laten weten, dat ze de verkoop van haar nieuwe telefoon in Nederland zal uitstellen dankzij productietekorten.

Dit nieuws heeft OnePlus openbaar gemaakt via haar eigen forum. In principe wordt de productie voor vrijwel heel Europe gestaakt. Vanaf 9 augustus zou er een verkoopstop zijn tot 12 september, vanaf dat moment kan met de telefoon weer in Nederlandse winkels verwachten.

Nieuw verkoopsysteem

In het verleden kregen OnePlus klanten een uitnodiging om een toestel te kopen. Deze uitnodiging kregen ze, omdat ze het toestel reeds online gereserveerd hadden. Met de nieuwe OnePlus  wilde de fabrikant het voor het eerst anders aanpakken.

Nu was het de bedoeling om de telefoons direct in de winkel te verkopen, net zoals andere fabrikanten dat doorgaans doen. Echter kan OnePlus de grote productiecapaciteit niet tijdig voltooien, waardoor er een vertraging is ontstaan in de levering van de nieuwe smartphone aan winkels.


Tags: ,