Samsung Galaxy Note 7 aangekondigd

Samsung

Samsung heeft gister haar nieuwe Galaxy Note 7 gepresenteerd. De nieuwe smartphone zal een scherm van 5,7 inch en een irisscanner hebben.

Volgens Samsung zal de Galaxy Note 7 een losse verkoopprijs van 849 euro krijgen en er zal naast een irisscanner ook een vingerafdrukscanner op het toestel aanwezig zijn.

Specificaties

Wat specificaties betreft, lijkt de Note 7 best veel op de Galaxy S7 Edge. Wat tevens overeenkomt op beide toestellen is, dat ze allebei gebogen schermranden hebben. Verder zal de Note 7 ook geleverd worden met een stylus, de zogenaamde ”S pen”. Tot slot is de Note 7 geheel waterdicht.

samsung-galaxy-note-7-release-date-1

Release en extra’s

Het grootste verschil tussen de S7 Edge en Note 7 is los van de omvang en de stylus, het feit dat de Note 7 twee keer zoveel interne opslagcapaciteit heeft. De Note 7 zal namelijk geleverd worden met 64GB aan intern geheugen. Het is tevens mogelijk om met de stylus een handig boodschappenlijstje of andere notitie te maken terwijl de telefoon nog vergrendeld is. Naast de nieuwe Note 7 zal er ook een nieuwe VR bril komen. Precieze release data zijn nog niet vrijgegeven.


Tags: , ,