Samsung kondigt op 4 september de Smart Gear aan

Het hoge woord lijkt eruit te zijn: Samsung werkt inderdaad aan de Galaxy Gear en het hebbedingetje wordt op 4 september, samen met de Galaxy Note 3, aangekondigd. Dat zou net op tijd zijn voor de IFA-beurs in Berlijn.

Samsung begint de smartwatch-strijd in Berlijn

Samsung Galaxy Gear conceptVan 6 tot 11 september vindt in Berlijn de IFA-beurs plaats. Deze beurs richt zich op consumenten-elektronica en er worden doorgaans veel nieuwe producten aan het publiek getoond. Samsung gaat op 4 september, kort voor de beurs, de Galaxy Gear aankondigen. Dit heeft Samsung-topvrouw Lee Young-hee bevestigd. De Galaxy Gear zal Samsung’s eerste smartwatch zijn en zal zich voornamelijk richten op ‘jonge trendsetters’. Over specificaties is nog niks losgelaten maar volgens de geruchten zou het schermpje een grootte hebben van 2,5 inch met een resolutie van 320×320 pixels. De processor zou een dualcore Exynos 4212 zijn met een snelheid van 1,5GHz.

Bekijk hieronder een filmpje van hoe de Galaxy Gear er uit kan gaan zien:

Ook Samsung Galaxy Note 3 van de partij

Compleet ondergesneeuwd door het slimme horloge van Samsung maar niet minder belangrijk is de Galaxy Note 3. Ook dit toestel gaat aangekondigd worden op 4 september. Dit toestel zal een 5,7 inch scherm hebben, 3GB werkgeheugen en een Snapdragon 800-processor van Qualcomm.

Bron: Korea Times & Sammobile


Tags: , , , ,