Samsung Galaxy Mini 2 lekt uit

De Samsung Galaxy Mini 2 is vandaag ten tonele verschenen op het internet. GSM Arena heeft een productfoto en de specificaties weten te bemachtigen van Samsung’s nieuwe budget toestel.

Samsung Galaxy Mini 2Voorafgaand aan grote evenementen lekken er altijd een hele hoop dingen uit. Nieuwe toestellen, nieuwe software, aankondigingen, en ga zo maar door. Eind deze maand vindt het Mobile World Congress plaats en ook nu zien we weer van alles op internet verschijnen. Het laatste gelekte nieuwtje is de Samsung Galaxy Mini 2, de opvolger van de Galaxy Mini. Het goedkope telefoontje zal een 3,3 inch scherm hebben met een resolutie van 480×320, zal draaien op een 800MHz processor en er zal 3GB aan opslagruimte beschikbaar zijn. De Galaxy Mini 2 zal overigens geen Adobe Flash ondersteunen en de HSDPA snelheid zal maar tot 7,2Mbps gaan. Die snelheid is overigens wel hoog genoeg voor de doelgroep waar dit toestel voor bedoeld is, maar er bestaan al abonnementen met een snelheid van 14,4Mbps.

De Samsung Galaxy Mini 2 zal qua prestaties tussen de Galaxy Ace en Galaxy Y in zitten en moet volgens geruchten nog deze maand uit gaan komen. Zie jij jezelf al met de Galaxy Mini 2 rondlopen? Schrijf je dan nu in voor de alert! Je weet dan precies wanneer de eerste acties online staan en wanneer het toestel leverbaar is!

Bron: GSMarena


Tags: , , ,