Samsung kondigt Galaxy Ace Plus aan

De Galaxy Ace is een van de meest populaire Samsung toestellen op het moment. Het toestel is klein, geschikt voor alledaags smartphone gebruik en in vergelijking met andere modellen spotgoedkoop. Een opvolger is dan ook meer dan logisch.

SamsungDe Samsung Galaxy Ace is een enorm populaire telefoon hier bij GSMacties.nl. Het toestel is te krijgen in combinatie met de goedkoopste abonnementen en is niet te groot. Voor mensen die gewoon een prima allround smartphone willen is de Ace een prima keuze. Het is dan ook niet gek dat Samsung met een opvolger komt. De Samsung Galaxy Ace Plus krijgt een iets groter scherm, een 1GHz processor in plaats van 600MHz, 512MB-Ram in plaats van 386MB-Ram en 3GB opslagruimte in plaats van 158MB. Qua uiterlijk doet de Ace Plus ons eerlijk gezegd meer denken aan de Galaxy Y dan aan de Galaxy Ace, maar het is zonder meer een mooie opvolger.

Samsung Galaxy Ace Plus

Kleine verbeteringen dus ten opzichte van de gewone Galaxy Ace, maar met een adviesprijs van 299 euro nog steeds een erg scherp geprijsde telefoon. De Ace Plus moet deze maand nog uit gaan komen.


Tags: , ,