Samsung kondigt Nederlandse release Galaxy Nexus aan

Het zat er aan te komen en het was al zeker dat de Galaxy Nexus naar Nederland zou komen, maar nu heeft Samsung het toestel dan eindelijk officieel aangekondigd voor de Nederlandse markt!

Het toestel was al enige tijd te pre-orderen bij verschillende webwinkels en voor de mensen die al besteld hebben is er goed nieuws: jullie kunnen de Galaxy Nexus binnen een paar dagen verwachten! De adviesprijs van de Galaxy Nexus is 649 euro, maar in combinatie met een abonnement kun je hem véél goedkoper krijgen!

Galaxy Nexus S-persfotoDe Samsung Galaxy Nexus is het nieuwste Android vlaggenschip van Samsung en Google. Ook is dit het eerste toestel met Android 4.0. Daarnaast is het ook een enorm snel toestel met zijn 1,2GHz dual-core processor en 1GB Ram geheugen. Het Super Amoled HD scherm heeft een grootte van 4,65 inch en een resolutie van 1280×720. Een gloednieuw toestel met een prachtig uiterlijk en indrukwekkende specificaties dus! Klinkt allemaal wel erg lekker? Bekijk dan direct de Samsung Galaxy Nexus aanbiedingen!

httpv://www.youtube.com/watch?v=-F_ke3rxopc


Tags: , , ,