Samsung Galaxy S3 slechts 7mm “dik”

Volgens geruchten zal de Samsung Galaxy S3 op het dunste punt maar 7mm dik zijn (al is dik hierbij niet echt de juiste term). De geruchten zijn afkomstig van het Zuid Koreaanse Electronic Times News.

Samsung Galaxy S3

Waarschijnlijk 100% fake, maar zou de S3 er zo uit gaan zien?

De geruchten zijn gebaseerd op anonieme bronnen en melden dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung slechts 7mm dik zal zijn. De Samsung Galaxy S2 is op het dunste punt momenteel 8,49mm dik. Met 7mm zal de S3 ook meteen het dunste toestel ooit zijn, al zit Huawei ze op de hielen want die komen met de Ascend P1 S die een dikte heeft van slechts 6,7mm. Naast een extreem dunne body zal de Samsung Galaxy S3 ook een 8 megapixel camera hebben aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en er zal Android 4.0 op staan.

De productie van het nieuwste Samsung toestel zou al in oktober vorig jaar van start zijn gegaan en in mei komt het toestel volgens geruchten uit. Eerder waren er ook geruchten van een officiële aankondiging van de Galaxy S3 tijdens de MWC 2012, maar die geruchten zijn ontkracht door Samsung. Frandroid.com (een Franse website) claimt overigens dat zij een uitnodiging hebben voor een mysterieus Samsung evenement dat gehouden gaat worden op 22 maart, maar daar is verder nog niks over bekend. Veel geruchten dus en dat betekent dat veel mensen op de nieuwtjes van de Samsung Galaxy S3 azen. Tot nu toe is werkelijk niks zeker en is alles omtrent de Galaxy S3 gehuld in een grote wolk van mysterie.

Bron: BGR.com & Frandroid.com


Tags: , ,