Samsung plaatst teaser online van de Nexus Prime

De iPhone 4S is momenteel groot nieuws maar er zit voor de Android fans ook wat leuks aan te komen: de Nexus Prime. De Nexus Prime moet het nieuwe vlaggenschip worden voor Android en Samsung heeft er vandaag een teaser van online geplaatst.

Samsung NexusEr zijn al eerder geruchten verschenen over de Nexus Prime, waaronder dat het een 1280×720 schermresolutie zal krijgen en dat het scherm gebruik maakt van Super Amoled HD. Het teaser filmpje draait om ‘de perfecte combinatie’. Aan het einde van het filmpje verschijnt de tekst ‘something big is coming’. Dat er iets groots aankomt kan zowel letterlijk als figuurlijk gezien worden. Het kan letterlijk genomen worden omdat de Nexus Prime een scherm krijgt van mogelijk 4,65 inch. Het kan figuurlijk genomen worden omdat dit hét Android toestel van het moment gaat worden.

httpv://www.youtube.com/watch?v=QLWQ5N60aAk

Volgens geruchten zal het toestel een 1.5GHz dual-core processor krijgen en krijgt het geen fysieke knoppen. Het toestel zelf krijgt mogelijk een gebogen scherm met aan de achterkant een verdikking waar mogelijk de camera zit. Ook zal de Nexus Prime het eerste toestel worden met Android Ice Cream Sandwich. Het belooft hoe dan ook een mooi toestel te worden en gezien de populariteit van de Samsung Galaxy S2 gaat ook dit Samsung toestel weer enorm populair worden. De Nexus Prime zal officieel aangekondigd worden tijdens het Mobile Unpacked 2011 evenement op 11 oktober.