Geen livestream van het Apple event ‘lets talk iPhone’ en geen iPhone 5?

Slecht nieuws voor iedereen die vanavond live wil zien wat Apple allemaal aan gaat kondigen. Apple heeft namelijk aangegeven geen livestream aan te bieden. En er komt op het laatste moment nog een – niet zo leuk – gerucht binnen.

Apple-logoGeen livestream dus vanavond en dat is een pijnlijke steek voor twee doelgroepen. Aan de ene kant hebben we de Apple fans die het evenement graag live  willen volgen om à la minute te weten wat de nieuwtjes zijn. Aan de andere kant hebben we de nieuwswebsites die het laatste nieuws zo snel mogelijk de wereld in willen brengen. Het overgrote deel van de websites is nu aangewezen op een select aantal websites dat daadwerkelijk aanwezig is op het evenement. Uiteraard gaan wij ons best doen om jullie zo snel mogelijk van het laatste nieuws te voorzien.
Lets talk iPhoneOok is er op de valreep nog een gerucht verschenen over de iPhone 5 en het kan een klap zijn als het gerucht waarheid blijkt te zijn. De iPhone 4S gaan we zo goed als zeker te zien krijgen tijdens het evenement en wordt dan ook gelanceerd (wat dus betekent dat de iPhone 4S misschien nog in oktober verkocht gaat worden). Voor de iPhone 5 zal het echter een ander verhaal zijn. De laatste geruchten gaan in feite twee kanten op. Het kan zijn dat de iPhone 5 gewoon aangekondigd gaat worden maar dat de verkoop pas begint in mei 2012, maar het kan ook zijn dat de iPhone 5 helemaal niet aangekondigd gaat worden vanavond. Dat kan een pijnlijke steek zijn voor velen want de iPhone 5 staat op enorm veel verlanglijstjes. Het gerucht komt van Foxconn, dat de toestellen produceert voor Apple.

Voor nu is nog niks zeker en vanavond weten we meer. We zullen jullie van het laatste nieuws voorzien omtrent het evenement van Apple zodat jullie niet meer in het duister hoeven te tasten. Wil je weten wanneer de eerste iPhone 5 of iPhone 4S aanbiedingen verschijnen? Meld je dan nu aan voor onze iPhone 5 alert!