iPhone 5 al te reserveren in Duitsland?

Eerder vandaag hadden we het bericht dat de iPhone 5 vanaf deze misschien al te pre-orderen zou zijn, maar bij Deutsche Telekom gaan ze nog wat verder, want daar kun je het toestel vanaf vandaag al ‘pre-orderen’.

Deutsche TelekomHet klinkt vreemd en onwaarschijnlijk want de iPhone 5 is nog niet aangekondigd en er is nog niks bekend over het toestel. Toch gaat Deutsche Telekom vanaf vandaag bonnen uitgeven waarmee je de iPhone 5 kunt reserveren (en dit is geen gerucht maar bevestigd door Deutsche Telekom zelf). Nu komt echter het vreemde: wat Deutsche Telekom haar klanten aanbied is niet helemaal hetzelfde als een pre-order. Het is alleen maar toegankelijk voor klanten van DT, de klanten moeten een nummer bellen en daar expliciet vragen naar de iPhone 5 om zo een reservering te plaatsen en er worden geen details vrijgegeven van de iPhone 5 (omdat die er simpelweg nog niet zijn). Ter verduidelijking: dit is niet ’s werelds eerste pre-order, maar een ticket om in de rij te staan voor de iPhone 5 in het geval het toestel van Apple aangekondigd wordt.

De gekte rond de iPhone 5 lijkt met de dag erger te worden en elke week verschijnen er wel weer een aantal geruchten maar feit blijft dat er nog helemaal niks bekend is van het toestel, maar dan ook echt he-le-maal niks. Toch zijn er waarschijnlijk heel wat mensen die het liefst nu al in de rij gaan staan bij een Apple Store om als eerder de iPhone 5 te kunnen kopen. Voor de mensen die graag in een slaapzakje, op straat, voor de deur van een winkel willen wachten op het nieuwste speeltje van Apple: houdt komende woensdag het nieuws in de gaten en schrijf je in op onze iPhone 5 alert zodat je weet wanneer de eerste iPhone 5’s en haar abonnementen de winkel uit gaan rollen.