iPhone 5 begin oktober in de verkoop bij Amerikaanse winkels?

Er is een document uitgelekt van de Amerikaanse winkelketen Best Buy waarop te zien is dat de verkoop van de iPhone 5 wellicht begin oktober van start zou kunnen gaan. De provider die het toestel gaat verkopen in combinatie met een abonnement is Sprint.

Apple-logoIn het document, dat de website Boy Genius heeft ontvangen van een Best Buy medewerker, is te lezen dat de iPhone 5 introductie verwacht wordt en dat de voorverkoop begint in de eerste week van oktober. In het document is dus te lezen dat het verwacht wordt, maar waarop het gebaseerd wordt is niet duidelijk. De datum kan via Apple zijn gekomen, of even goed gebaseerd zijn op geruchten. Volgens de bron, die het document doorgespeeld heeft, kan het zelfs zo zijn dat de voorverkoop deze week al begint en dat de telefoon begin oktober al echt te koop is .

Dat de iPhone 5 deze week wordt aangekondigd is niet geheel ondenkbaar want 7 september is er volgens geruchten een Apple event. Normaal wordt tijdens het evenement in de herfst de nieuwe line-up van iPod bekend gemaakt, maar het kan goed zijn dat nu de iPhone 5 aangekondigd wordt, waarna de eerste pre-orders geplaatst kunnen worden. We zullen het snel zien, want over 2 dagen is het al 7 september. Zodra er een aankondiging gedaan wordt (of niet) zullen we het zo snel mogelijk aan jullie laten weten.

Wil je een melding ontvangen wanneer je de iPhone 5 kunt bestellen? Meld je dan aan voor onze iPhone 5 alert.