Samsung laat de Samsung Omnia W zien

Samsung is op dit moment vooral groot in de Android wereld maar we mogen niet vergeten dat ze ook nog telefoons maken voor het Windows Phone besturingssysteem. Voor dat systeem komt er de Samsung Omnia W.

SamsungOmniaWDe Samsung Omnia W is een smartphone die draait op Windows Phone 7.5. De telefoon heeft een 3.7 inch Super AMOLED scherm, een 1.4GHz processor, een 5 megapixel camera aan de achterkant en een VGA camera aan de voorkant. Het toestel zal eerst uitkomen in Italië en daarna wordt het uitgebracht in de VS en Zuid-Amerika. Vanaf november moet het toestel verkrijgbaar zijn. De Samsung Omnia W zal waarschijnlijk concurrentie zijn van de HTC Radar, welke ongeveer even groot is. Het is sowieso goed nieuws dat er nu meer Windows Phone toestellen komen want het aanbod was tot dusver een beetje mager.

Nu is het nog wachten op de eerste Windows Phone Nokia toestellen en dan is het kijken hoe goed de nieuwste versie van Microsofts mobiele besturingssysteem het gaat doen in vergelijking met iOS en Android.

Samsung Omnia W voor en achterkant