De OnePlus 3 zal voorzien zijn van een metalen achterkant

OnePlus

De OnePlus 3 smartphone die nog niet is vrijgegeven voor release, zal naar alle waarschijnlijkheid een metalen achterkant krijgen.

Dit nieuws kwam aan het daglicht via een foto van de telefoons die door techjournalist Evan Blass op twitter werd gelekt. Blass staat erom bekent, dat hij vroegtijdig beeld materiaal van nog komende telefoons lekt.

Metalen behuizing

Met een behuizing van metaal, gaat de OnePlus 3 de concurentie met andere smartphones aan die dezelfde eigenschappen hebben. Bij het eerdere model de OnePlus 2, deed het bedrijf het net even anders. Toen werd er een achterkant van ruw materiaal gebruikt.

Accu en scherm

De OnePlus 3 krijgt waarschijnlijk een accu van 3000 mAh en zal voorzien zijn van een AMOLED scherm. Het voordeel van AMOLED is dat het scherm vanuit iedere pixel belicht wordt.


Tags: ,