Nieuwe telefoon van OnePlus is voor het eerst direct te bestellen

OnePlus

De nieuwe telefoon van OnePlus, de OnePlus 3, is voor het eerst zonder uitnodiging te bestellen.

In het verleden was dit namelijk niet het geval, de OnePlus One, 2 en X waren in het begin alleen op uitnodiging te krijgen. Mensen konden aan deze uitnodiging komen door zich vooraf online te registreren en in een wachtrij te komen. Een andere optie was om via diverse fora van het bedrijf een reservering te doen. Maanden later werden de telefoons pas beschikbaar voor de losse verkoop.

Direct bestellen

Volgens het bedrijf is het uitnodigingssysteem momenteel overbodig geworden. OnePlus heeft echter geen spijt van het systeem, ze geeft aan op deze manier met grote precisie aan de vraag de kunnen voldoen. Inmiddels zijn de telefoons zo bekend, dat dit volgens de fabrikant niet meer nodig is.

Waarom en release

Een andere gedachte is het feit dat klanten na 3 jaar het begrip voor een jong bedrijf kunnen verliezen. OnePlus oprichter Carl Pei zegt hierover: “In het derde jaar is het moeilijk om klanten nog steeds te laten begrijpen dat je een jong bedrijf bent die haar eigen bevoorrading nog moet leren inschatten” De OnePlus 3 zal op 14 juni worden gepresenteerd.


Tags: ,