Wordt de Samsung Galaxy S4 in februari 2013 onthuld?

Voelt Samsung de hete adem van Apple in zijn nek? Het gerucht gaat namelijk dat het bedrijf de Samsung Galaxy S4 in februari 2013 al gaat aankondigen, slechts 9 maanden na het uitbrengen van de Galaxy S3.

Samsung Galaxy S4 tijdens Mobile World Congress 2013?

GalaxyS4Voor de Samsung Galaxy S3 waren er destijds geruchten over een bekendmaking tijdens het Mobile World Congress 2012. Die geruchten werden echter ontkracht door Samsung zelf en de Galaxy S3 werd op een apart evenement aangekondigd. Voor de Galaxy S4 wordt het misschien een ander verhaal, want een hooggeplaatste medewerker van Samsung zou hebben verteld dat het toestel in februari wordt aangekondigd tijdens het MWC.

Samsung Galaxy S4 met 5 inch scherm?

Bigger is better lijkt de trend wel in de smartphone-wereld. Zo zou de Samsung Galaxy S4 een 5 inch scherm krijgen. Het scherm zou een OLED-scherm zijn en volgens de bron is het nog onduidelijk of het een flexibel scherm betreft. Gezien de ontwikkelingen op dat gebied zouden we daar niet van staan te kijken.Het design van de Galaxy S4 zal weinig veranderen en de afgeronde hoeken zullen behouden blijven. Ook zou Samsung in gesprek zijn met diverse Amerikaanse providers voor de verkoop van aangepaste designs. De Samsung Galaxy S4 zou in maart, een maand na de aankondiging, in de verkoop moeten gaan.

Bron: Korea Times


Tags: , , ,