Samsung houdt geen persevenement op MWC

Slecht nieuws voor degene die stiekem tóch nog hoopten op de aankondiging van de Galaxy S3 tijdens een Samsung evenement op de MWC beurs in Barcelona. Samsung heeft gezegd géén persevenement te houden.

Samsung heeft bevestigd dat het geen persevenement zal houden tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Eerder had het bedrijf al gezegd dat de Samsung Galaxy S3 niet in Barcelona aangekondigd zal worden. Voor wie er toch nog op hoopten ondanks de duidelijke ‘nee’ van Samsung zelf: een vlaggenschip als de Galaxy S3 zal niet aangekondigd worden zonder er een persevenement van te maken. De Samsung Galaxy S3 zal vermoedelijk haar eigen evenement krijgen.

Het is overigens opmerkelijk dat Samsung geen evenement voor de pers zal houden tijdens de MWC. In 2010 introduceerde het bedrijf hun Bada besturingssysteem en vorig jaar werd de Samsung Galaxy S2 officieel geïntroduceerd. Overigens wil dit alles niet zeggen dat Samsung geen nieuwe smartphones of tablets zal laten zien op de beurs, maar het zal in ieder geval niet gebeuren tijdens een persevenement.

De MWC zal plaats vinden van 26 februari tot 1 maart en alle berichtgeving omtrent de beurs kun je hier terugvinden.


Tags: , ,